DILDO’S VAN GLAS

DILDO’S VAN GLAS

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

 

deildo2-eyes-wide-shut
DILDO’S VAN GLAS

Als esthetiek belangrijk is in uw kinky levensstijl dan zijn dildo’s uit glas een verrijking. Stuk voor stuk zijn het kunstwerken, glas is één van de ideale materialen voor een kunstenaar om te experimenteren met vormen en kleuren. In combinatie met erotiek wordt het subliem instrument.


VEILIGHEID EN ONTWERP

DILDO’S VAN GLAS
multifunctioneel

Let bij aanschaf dat het instrument vervaardigd is uit borosilicaatglas en geen gewone glassoort. Borosilicaatglas of boroglas wordt gecatalogeerd onder ‘hard glas’ en kan alzo tegen een stootje. Het zet weinig uit bij verhitting en er is alzo eveneens weinig krimpt bij afkoeling. Het materiaal wordt veelvuldig aangewend in het medisch en labo instrumentarium. Pyrex (merknaam) wordt ook gefabriceerd met borosilicaatglas.

De ontwerpen zijn veelzijdig, doordacht en veelal multifunctioneel. Ze kunnen recht of gebogen zijn en uitgevoerd met noppen, ribbels of bollen. Deze dildo’ s zijn dikwijls aan twee kanten te gebruiken naar gelang uw voorkeur of behoefte op dat moment. De twee koppen, van verschillende grote, aan de uiteinden stimuleren moeiteloos alle gevoelige inwendige zones. De ribbels geven een extra dimensie en stimulatie.

Er zijn specifieke ontwerpen voor vaginaal, g-spot of anaal gebruik.
Tevens zijn er uitvoeringen waarbij men niet kan vermoeden dat ze voor seksuele prikkelingen bedoeld zijn, ‘Devil’s Tongue’ is daarvan een mooi voorbeeld.


VOORDELEN

DILDO’S VAN GLAS
bijzonder hygiënisch

Een dildo van glas is veilig, hygiënisch en hypoallergeen.
Glas is niet-poreus, waardoor er geen bacteriën in het materiaal komen te zitten. Mocht u een seksspeeltje willen delen met een ander, hou het dan vooral op glas daar het oppervlak ondoordringbaar is zal het geen vocht van je speelpartner opnemen. Daardoor is een glazen dildo bijzonder hygiënisch. Door de hardheid van het glas is het bijna onmogelijk om er krassen in te maken.

Hierdoor is het eveneens gemakkelijk te onderhouden. Gewoon onder de hete kraan of in de vaatwasser ermee. Nadien steeds wassen met een zacht antibacterieel zeepje.
Glazen dildo’s nemen heel gemakkelijk de omgevingstemperatuur aan en zullen bij penetratie heel natuurlijk aanvoelen.

Glazen dildo’s zijn naadloos en voelen heel prettig. Een beetje glijmiddel en een penetratie is niet van echt te onderheiden. Men zal ook minder glijmiddel nodig hebben zodat het geen plakkerig zooitje wordt. Alle soorten van glijmiddelen kunnen gebruikt worden.


ZWOELE WARMTE VERSUS IJZIGE KOUDE

DILDO’S VAN GLAS

Een fijne eigenschap van borosilicaatglas is dat het zich eenvoudig aanpast aan omgevingstemperaturen en deze uitstekend kan vasthouden. Hoewel een glazen dildo misschien eerst wat koud aanvoelt , wat soms ook al prettig kan zijn, kan de dildo eenvoudig opgewarmd worden door hem in warm water te leggen. Het gevoel van een opgewarmde glazen dildo doet je denken aan de warmte van een partner. Die warmte houdt een glazen dildo de hele sessie lang vast.

Het is eveneens mogelijk om een glasdildo af te koelen met ijswater voor een hele fijne tinteling. Meer extreem kan men hem een nachtje verkoelen in de diepvries, vergeet in dit geval niet de dildo even onder koud stromend water te houden om ‘vastvriezen’ te voorkomen….


ews club’s Slidely by Slidely Slideshow

DILDO’S VAN GLAS

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven