VROUWEN BOVEN DE 40 ZIJN SEXY

VROUWEN BOVEN DE 40 ZIJN SEXY

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

vrouw1
VROUWEN BOVEN DE 40 ZIJN SEXY

 

Als het over relaties gaat en over wie of wat mooi en sexy is heeft men vaak het idee dat de grens bereikt is eens men 40 is. Veertig wordt al langer het nieuwe dertig genoemd. Bovendien hebben vrouwen van deze leeftijd kwaliteiten die een twintiger of dertiger niet heeft.

Waarom gaan mannen veelal voor jongere vrouwen? Jeugd, looks, energie, vitaliteit, speelsheid? Vrouwen van boven de veertig hebben nochtans kwaliteiten die meeslepend en erg attractief zijn voor het mannelijk publiek….

ZELFVERTROUWEN

VROUWEN BOVEN DE 40 ZIJN SEXY
eigen schoonheid

Vrouwen boven de 40 hebben heel wat levenservaring. Ze kennen een huwelijk, een scheiding, hebben al kinderen…

Ze weten dat ze niet moeten wachten op een ‘prins op het witte paard’ maar gaan zelf op jacht. Ze weten wat ze willen en voelen zich ook nog eens prima in hun vel. Ze weten wat ze waard zijn en kennen hun eigen schoonheid, ze zullen zich niet meer aanpassen aan een man.

Uit hun vorige relaties hebben ze ook geleerd hoe de juiste balans kan gevonden worden.


DIRECT

VROUWEN BOVEN DE 40 ZIJN SEXY

Jonge vrouwen hebben minder de neiging om zichzelf vurig te verdedigen. Vrouwen boven de 40 maken die fout zelden nog.

Geen passieve agressiviteit meer, of een indirecte aanpak waarbij de man moet raden naar haar gevoelens en dan verbaasd is als ze opeens uitbarst.

Als er iets niet klopt, zeggen ze meteen waar het op staat. Achteraf is alles dan weer meteen koek en ei.


VRIJ

Vrouwen boven de 40 hebben vaak het heft al eens in handen genomen om een relatie stop te zetten. Eens ze dat gedaan hebben, willen ze niet nog eens vast raken in een andere slechte relatie. En ze willen ook niet dat een man ongelukkig is.

Ze zal zichzelf en haar partner voldoende ruimte geven om zichzelf te zijn.


SEXY

VROUWEN BOVEN DE 40 ZIJN SEXY
ondeugendheid

Een persoon die zich op fysiek, mentaal en emotioneel vlak goed verzorgd is enorm sexy. Ze houdt zich ook niet meer bezig met wat anderen denken over liefde en seks, maar doet wat goed voelt voor zichzelf.

Het is voor haar zeer bevrijdend en ze kan gewoon zichzelf zijn. Ze vertellen meteen wat ze verwachten en creëren de ruimte om open en eerlijk te zijn. Dat betekent dat er meestal op verschillende levels een interessante verbinding kan gemaakt worden.

Dit kan zowel op intellectueel vlak zijn, als vriendschap of ondeugendheid… Er is altijd wel iets.”


VROUWEN BOVEN DE 40 ZIJN SEXY

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven