Ben jij lingerie-proof deze winter?

Ben jij lingerie-proof deze winter?

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Lingerietrends winter 2017-2018

Wij hebben het internet weer voor je afgestruind, op zoek naar de lingerietrends voor deze winter. Wat afgelopen zomer al een veel geziene (festival)trend was, zie je dit najaar weer terug: lingerie onderdeel maken van je outfit. Dus ook bij een lang vest mag een bodystocking gedragen worden en de bralette past perfect onder een wollen trui. Sowieso mogen alle soorten BH-bandjes gezien worden onder een trui of blouse.

Binnenshuis mag het fluwelen huis-pak de kast in want het is tijd voor kant… heel erg veel kant. Lange kimono’s en jurken floreerden bij menig fashion-merk al op de catwalk en zijn DE trend wat lounge wear betreft. Ook fluweel en leer zullen in de winkels veelvuldig te zien zijn en dan zoveel mogelijk in combinatie met elkaar.

Verleidelijk lang in kant

Lingerie en kant zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Alleen is het deze winter dus de trend om zoveel mogelijk kant te dragen. Lange jurken en catsuits vervangen thuis de hoodie en die heerlijke oude trainingsbroek. Je zult je prachtig voelen en jouw man hoor je vast ook niet klagen als je zo bij hem op de bank kruipt.

 

Ben jij lingerie-proof deze winter?

Een kimono als kers op de taart

Ook een zomertrend die zich naar het einde van het jaar doorzet, is de kimono. Thuis is dit fashionitem een aanvulling over een mooi lingeriesetje. Niet alleen kant, maar ook fluweel zal veelvuldig te zien zijn in jouw favoriete lingerieshop.

Ben jij lingerie-proof deze winter?

Lingerie als onderdeel van je dagelijkse outfit

Je zag het deze zomer al: tanktops met een mooie BH er onder, bloesjes waar je de BH doorheen zag en ook zichtbare lingerie onder een jasje. Deze winter zet die trend zich voort en draag je een hemdje of bralette onder een wollen trui of lang vest. Het zijn de bandjes die je mag laten zien dus ook Marlies Dekkers knijpt in haar handen.

Ben jij lingerie-proof deze winter?

https://nl.pinterest.com/omgoutfitideas/

Kleuren en stoffen die je dit najaar in de winkels zult zien

Wat kleur en stof betreft, hebben we een handig plaatje voor je opgesnord. Wat opvalt is dus de combinatie leer, kant en fluweel. Of juist helemaak in 1 soort stof/materiaal en dat dan ook in allemaal in dezelfde kleur. Ook metallic en dus een beetje de ‘spacy’-look kwamen wij tegen op diverse fashion-blogs.

Ben jij lingerie-proof deze winter?

https://nl.pinterest.com/pin/333688653622753617/ https://nl.pinterest.com/pin/333688653622753617/

En heb jij je kast al vol geshopt? Wat vind jij van deze nieuwe trend? Laat je horen en laat jouw reactie hieronder achter.

The post Ben jij lingerie-proof deze winter? appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven