5 standjes voor ultieme clit-stimulatie

5 standjes voor ultieme clit-stimulatie

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Vrouwen hebben net even wat meer aandacht en creativiteit nodig als het gaat om klaarkomen. Met eenvoudig op en neer ga je het als man vaak niet redden. Tijd voor een een top 5 van posities waarbij de clitoris perfect gestimuleerd wordt. Soms is de kans ook nog eens groot dat je samen tot een hoogtepunt komt. Veel plezier!

#1 Missionaris: niet voor niets de populairste

Het is misschien een inkopper maar hij moet toch genoemd worden vanwege zijn grote succesgarantie. Daarnaast is de missionarispositie heel intiem. Stel je voor dat je elkaar in de ogen kijkt als jullie samen klaarkomen. Hoe opwindend!

 

Deze sekspositie mag dan eenvoudig lijken. Maar sls het gaat om ‘missie vrouw laten klaarkomen’ heb je als man wel wat skills nodig. Het begint met het goed observeren van je partner tijdens het vrijen. Dat je haar in de ogen kunt kijken, kun je perfect in je voordeel laten werken. Je ziet namelijk precies wat ze lekker vindt en of je op de goede weg zit. Begin als man langzaam met bewegen en test welke move haar een glimlach ontlokt of ‘oja’ laat zeggen.

5 standjes voor ultieme clit-stimulatie

# 2 Reverse scoop: in elkaar verstrengeld

Dit standje heeft het grootste climaxgehalte! Hier lig je allebei op je zij met het gezicht naar elkaar toe. Buig het been van je partner langzaam over jouw bovenbeen of heup en penetreer haar.

Extra voordeel hierbij is dat jullie nu een soort schaarbeweging gemaakt hebben waardoor gerichtere wrijving van de clitoris mogelijk is. Je partner kan jouw lichaam makkelijker beetpakken om meer kracht aan de stoten te geven. En jij hebt de handen vrij om haar op andere plekjes te stimuleren.

5 standjes voor ultieme clit-stimulatie

#3 De godin

Mocht je als vrouw langdurige stimulatie van de clitoris nodig hebben dan is dit standje perfect. Je zit namelijk in een comfortabele houding waarin jullie het allebei wel een tijdje vol kunnen houden. Daarnaast kun je gemakkelijk je hand gebruiken als dat nodig is. Mocht dit standje nieuw voor je zijn dan kun je er in deze positie als vrouw goed achter komen wat lekker voelt. Draai met je heupen en klem af en toe met je benen om zijn middel. Hij kan je helpen door je billen vast te pakken en mee te gaan met jouw ritme.

Groot voordeel van dit standje is dat hij ook nog eens easy toegang heeft tot jouw verschillende lekkere plekjes. Hij kan je borsten masseren of je in je nek zoenen. Zijn handen zijn ook nog eens vrij om gemakkelijk af te glijden naar andere intieme zones. Pfoe, ik krijg het er warm van…

5 standjes voor ultieme clit-stimulatie

#4 Doggystyle: alles binnen handbereik

In deze positie hebben jullie allebei de clitoris binnen handbereik. Voor de man zal het wel iets gemakkelijker zijn om jou met zijn handen te bevredigen. Het voordeel is van dit standje is dat jij hem daar af en toe bij kunt helpen of over kan nemen. Vanuit deze positie kun je als vrouw ook makkelijk op je borst gaan liggen om beide handen vrij te hebben. Die laatste positie, ook wel de ‘leap frog’ genoemd, zorgt trouwens voor de perfecte stimulatie van je g-spot. Twee vliegen in 1 klap!

5 standjes voor ultieme clit-stimulatie

#5 De schelp: voor de lenige vrouw

Deze positie lijkt moeilijk maar als je ook maar een beetje lenig bent is ie prima te doen. Het handige is namelijk dat je met je handen je enkels vast kunt houden om de spreidstand vast te houden. Met dit standje ligt je vagina helemaal open en kan hij je met zijn bekken en penis ontzettend goed stimuleren. Gebruik je jouw handen niet rond de enkels, dan kom je makkelijk zelf bij je clitoris. O en trouwens… als vrouw heb je het perfecte uitzicht op zijn penis die je penetreert…meeeega sexy toch?!

5 standjes voor ultieme clit-stimulatie

En? Wat is jouw favoriete standje voor de beste clitorisstimulatie? Deel het hieronder en inspireer ons!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt dankzij de inspiratie die wij vonden op Womans Health

 

The post 5 standjes voor ultieme clit-stimulatie appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven