RECEPT: Als toetje een DP

RECEPT: Als toetje een DP

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Nog een heerlijk recept uit het boek ‘Meals that get you laid’. De perfecte afsluiter van een heerlijke maaltijd én een goede bodem voor de rest van de avond samen.

 

RECEPT: Als toetje een DP

DP

Bereidingstijd: 15 minuten
Wijnadvies: Black Muscat, Californië

Boodschappen:
2 bananen
1 reep chocola (puur of melk of wat je maar lekker vindt)
20 gram boter
6 bolletjes vanille-ijs
1 klein flesje chocoladesaus

 

 

 

 

Bereidingswijze:

1. Zet 2 langwerpige schaaltjes of 2 ronde schalen (ca. 20 cm) klaar. Verwijder de schil van de bananen. Rasp de reep chocola boven een kom. Gebruik de grove rasp-gaten en pas alsjeblieft op voor je vingers!
2. Verhit de boter in een platte pan. Leg de bananen in de pan en bak ze ca. 5 minuten op matig vuur. De bananen mogen zacht worden maar moeten wel heel blijven. Draai de bananen tijdens het bakken voorzichtig om.
3. Schep de bananen uit de pan in de schaaltjes. Schep aan weerszijden van de banaan een bolletje ijs (of 2 hihi). Giet een beetje chocoladesaus over deze Banana Split. De bananen kunnen zowel warm als koud gegeten worden.

 
Dit recept komt uit het boek ‘Meals that get you laid’. Het handboek dat garandeert dat je er iedere vrouw mee het bed in krijgt (en anders ‘geen sex-geld terug’-garantie). Voor € 30,- kun je het kookboek hier bestellen > http://www.mealsthatgetyoulaid.nl/nl/cart/

The post RECEPT: Als toetje een DP appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven