REVIEW: Zo krijg je als man elke vrouw in bed

REVIEW: Zo krijg je als man elke vrouw in bed

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Volgens het spreekwoord gaat de liefde van de man door de maag. Maar hoe zit dat eigenlijk met vrouwen? Volgens de samenstellers van het boek ‘Meals that get you laid’ hebben zij de ultieme handleiding gemaakt om vrouwen dusdanig in de mood te krijgen om ze (hopelijk nog tijdens het diner) het bed in te krijgen.

REVIEW: Zo krijg je als man elke vrouw in bed

Met enkel kaarslicht en Barry White op de achtergrond kom je er volgens dit ‘kookboek’ niet. Geen enkele vrouw is hetzelfde en daarnaast is ze niet zo gemakkelijk over te halen als de man. Nee, je moet vrouwen benaderen zoals zij de wereld benaderen: met astrologie! Reden dat dit boek in 12 hoofdstukken verdeeld is, voor elk sterrenbeeld één. Compleet met recepten voor een 3-gangendiner en een muziek-playlist die jouw tafeldame helemaal in de mood gaat brengen. En dit toegespitst op de eigenschappen van elk sterrenbeeld in kwestie.

Trouwens, ook als man zul je behoorlijk in de stemming komen als je met de voorbereidingen bezig bent. Want WOW wat een gave foto’s in dit boek!

Achterin vind je overigens wat extra munitie om je nóg aantrekkelijker te maken voor het andere geslacht. Je kunt een kaartje van je ex (Doutzen) uitknippen en op je prikbord in de wc hangen, een vliegticket voor een privéjet laten slingeren en een oorkonde voor ‘Volunteer of the year’ in een lijstje neerzetten. Ook handig zijn de uitknipbare boodschappenlijstjes en een bladwijzer in de vorm van een penis-vleesspies. Er is echt aan alles gedacht om het de man zo makkelijk mogelijk te maken tijdens de voorbereidingen. Er staat natuurlijk wat op het spel!

Ahum… dus… je begrijpt het al: dit boek moet je met een korreltje zout nemen. Maar het is een enorm tof cadeau voor een vrijgezelle vriend of iemand die in zijn relatie wel een zetje kan gebruiken. Die laatste categorie kan trouwens heel handig het kaft omdraaien en er het boek ‘Romantic Poetry of the late 17th Century’ van maken

Of het allemaal werkt?

Dat moet je zelf ondervinden. Als vrouw moet je in ieder geval wel een dosis humor hebben. Er kan namelijk zo een bord carpaccio, gedrapeerd als vagina, of een toetje in de vorm van een penis voor je neus staan. Wij zijn in ieder geval fan!

Nieuwsgierig geworden naar een recept?

Wij mochten twee heerlijke gerechten alvast met je delen:
Een klassieke ménage à trois!
Als toetje een DP

Het boek gelijk kopen?

Voor € 30,- kun je het hier bestellen http://www.mealsthatgetyoulaid.nl/nl/

The post REVIEW: Zo krijg je als man elke vrouw in bed appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven