Horoscoop Schorpioen

Horoscoop Schorpioen

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

SCORPIO – 23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER

Schorpioen vrouw

kicking-horoscoop-schorpioen

De Schorpioen vrouw is een wilskrachtige, intuïtieve, innemende persoonlijkheid. Een mysterieuze, charismatische vrouw die vol emotie en passie haar doelstellingen nastreeft. Ze lijkt gereserveerd maar ze is het krachtigste, meest diepzinnige teken van de Zodiac. Omdat ze veeleisend voor zichzelf is, vergt ze het uiterste van een ander en ze veracht domheid en tekortkomingen waarbij ze er voor het gemak van uitgaat dat ze zelf perfect is. Ze experimenteert graag met toys en houdt ervan om quasi nonchalant op te vallen door sexy maar chique kleding. Zij is het type dat je meteen triggert op een feestje. Op seksgebied is zij de enige, echte Queen of Love.

Schorpioen man

De Schorpioen man is gesloten van aard en laat zich niet snel kennen. Door die geheimzinnigheid oefent hij een magische aantrekkingskracht uit op het andere geslacht. Hij is het gevoelige type en dit kan neigen naar paranoia, maar door zijn ijzeren zelfdiscipline is hij sociaal geëngageerd en aangenaam gezelschap. Hij is een gepassioneerde partner en zijn gesternte is het meest seksuele teken van de dierenriem. Hij is het type dat zich kan verliezen in de wereld van BDSM. Hij gaat volledig op in het mindspel. Hij is de Soulman die geen genoegen neemt met een oppervlakkige relatie maar hier met lichaam en ziel in duikt.

Beste seksuele match: Stier

The post Horoscoop Schorpioen appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven