Weekend! – Cocktailavond met glijmiddel

Weekend! – Cocktailavond met glijmiddel

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Weekend! – Cocktailavond met glijmiddel

Het is weer vrijdag en dat betekent: WEEKEND! Perfect voor een gezellige cocktailavond met je vrienden. Maar in plaats van een standaard cocktail, kan je hem natuurlijk pimpen met de glijmiddelen van System Jo. Deze glijmiddelen zijn er niet alleen om je voorspel spannender te maken, ze hebben ook nog een heerlijk smaakje die voor de lekkerste cocktails kunnen zorgen. Wij zetten voor jullie een aantal receptjes op een rijtje. SHAKE IT BABY!

The Bad Romance

Weekend! – Cocktailavond met glijmiddel

Ingrediënten:
– Gelato Salted Caramel
– Wodka
– Cherry Cola

Om deze lekkere cocktail te maken, vul je een longdrinkglas met ijs. Doe twee scheutjes Gelato Salted Caramel over de ijsblokjes. Giet daarna 2 delen wodka in het glas. De rest van het glas vul je aan met Cherry Cola. Garneer de cocktail met verse kersen voor de extra WOW-factor.

The Mint Chocolate Martini

Weekend! – Cocktailavond met glijmiddel

Ingrediënten:
– Gelato Mint Chocolate
– Woda met vanillesmaak
– Chocoladelikeur

Doe alle ingrediënten, 2 scheutjes Gelato Mint Chocolate, 2 delen wodka met vanillesmaak en de 2 delen chocolade likeur in de shaker. Shake alles eens goed door elkaar en schenk de cocktail in een glas. Om het helemaal af te maken kun je hem nog garneren met verse munt en kun je hem serveren met chocolade stokjes erin.

The Crème Brûlée Colada

Weekend! – Cocktailavond met glijmiddel

Ingrediënten:
– Gelato Crème brûlée
– Wodka
– Koksmelk
– Sinaasappelsap
– Ananassap

Schenk de wodka (2 delen) in een cocktailshaker samen met een scheut koksmelk, sinaasappelsap, ananassap en een goede scheut van de Gelato Crème brûlée. Shake alles krachtig en snel door elkaar. Giet de mix in een mooi cocktailglas en maak hem af met kokosschaafjes, ijs en vers fruit.

Voor een koude winteravond

Speciaal voor de koude winteravonden een aantal opwarmertjes voor een heerlijk avondje samen 😉

Weekend! – Cocktailavond met glijmiddel

The Ski Lift

Ingrediënten:
– Gelato Hazelnut Espresso
– Wodka
– Brandy
– Chocolade

Smelt de chocolade tot een zachte substantie. Meng de chocolade met de brandy, de wodka en de Gelato Hazelnut Espresso. Daarna doe je het geheel in een leuke koffiemok en maak je het af met een flinke toef slagroom!

The Tiramisu Caketail

Weekend! – Cocktailavond met glijmiddel

Ingrediënten:
– Gelato Tiramisu
– Espresso
– Amaretto Chocolade

Zet een heerlijke espresso en meng deze met de Amaretto chocolade en de Gelato Tiramisu. Daarna maak je hem af met cacaopoeder, slagroom en lange vingers. Dit maakt jouw avondje helemaal perfect!

Wij zijn erg benieuwd of je deze cocktails lekker vond en of je zelf ook aan het experimenteren bent geraakt! Voor de producten van System Jo

The post Weekend! – Cocktailavond met glijmiddel appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven