De 5 meest gegoogelde seksvragen én de antwoorden.

De 5 meest gegoogelde seksvragen én de antwoorden.

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

De 5 meest gegoogelde seksvragen én de antwoorden.

“Google is your friend”
Dit is vast een opmerking die je al eens hebt gemaakt. Van een discussie in de kroeg tot je moeder die alles beter denkt te weten… vraag het Google en hij weet alle antwoorden. Uiteraard zijn er veel vragen over seks, daarom gingen wij op het internet op zoek naar de 5 meest gestelde seksvragen. En omdat we niet de moeilijkste zijn vind je ook meteen de antwoorden.

#1 Waar zit de G-spot?

De precieze plek van de G-spot verschilt van vrouw tot vrouw. Maar meestal bevindt deze zich, als je met je vinger in je vagina gaat, op zo’n 5 tot 8 centimeter in de richting van je buik. De G-spot voelt vaak een beetje ribbelig en je kunt hem voelen door een soort kom-eens-hier-beweging te maken met je vinger. Je kúnt als vrouw klaarkomen als je deze plek stimuleert, maar ook dat verschilt per persoon.

Er is trouwens ook een mannelijke variant van de G-spot, de P-spot genaamd. Als je deze wilt vinden moet je wel de achteringang nemen. Meer weten? Lees ons artikel over prostaat-massage hier.

 

#2 Hoe zorg ik dat een vrouw klaarkomt?

Veel vrouwen hebben moeite met klaarkomen. Of sommige vrouwen hebben zelfs nog nooit een orgasme gehad. Geen wonder dat het daarom één van de meest gestelde vragen op Google is. Helaas is hier geen succesformule voor te vinden en zul je zelf op onderzoek moeten gaan naar wat je lekker vindt. Voor mannen geldt natuurlijk hetzelfde. Kijk naar hoe je partner reageert op bepaalde aanrakingen of nóg beter: vraag het haar gewoon!

 

#3 Wat kan je doen tegen herpes?

Herpes is een heel vervelend virus en helaas…als je eenmaal besmet bent kom je er ook niet meer vanaf. De symptomen van herpes duren meestal zo’n 2 tot 3 weken en zijn gelukkig wel te behandelen. Een welbekende uiting van het virus is de koortslip en die kan dus ook down-under voor komen. Houd er rekening mee dat je anderen kunt besmetten en zorg daarom altijd voor veilige seks. Mocht je twijfelen of je het virus te pakken hebt, bel dan gelijk de huisarts. Niet behandelen kan namelijk hele nare gevolgen hebben.

 

#4 Wat kan je doen aan genitale wratten?

We snappen dat het nogal ongemakkelijk is om het onderwerp ‘wratten’ te moeten bespreken met je huisarts. Maar wij raden aan om medische hulp te zoeken, want het kan namelijk erg nare gevolgen hebben als je er niet naar omkijkt. Daarnaast zijn genitale wratten mega besmettelijk! Soms verdwijnen ze spontaan, maar er bestaan goede behandelingen om er zo snel mogelijk vanaf te komen. Ook dit virus verdwijnt helaas nooit meer uit je lichaam dus houd je lijf altijd goed in de gaten.

 

#5 Wat is een druiper?

Een druiper is een andere benaming voor gonorroe, één van de meest voorkomende soa’s ter wereld. De benaming komt van het feit dat er bij mannen met gonorroe gelige pus uit de eikel ‘druipt’. Vrouwen merken vaak weinig of niets van gonorroe. De eerste klachten krijg je vrij kort nadat je de zogenoemde ‘gonokok-bacterie’ hebt opgelopen. Ook al heb je geen klachten kun je deze bacteriën toch doorgeven dus wees gewaarschuwd! Ook hier geldt: wees er snel bij want niet tijdig behandelen kan nare gevolgen hebben.

Deze top 5 is tot stand gekomen door onderzoek dat condoomfabrikant Durex in 2017 heeft uitgevoerd en gepubliceerd. Wij hebben onze inspiratie gehaald uit het artikel dat Metro Nieuws heeft geschreven: Metronieuws

The post De 5 meest gegoogelde seksvragen én de antwoorden. appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven