Nose torture: het pijnigen van de neus

Nose torture: het pijnigen van de neus

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Nose torture: het pijnigen van de neus

Nose torture is een klassieke Japanse vorm van BDSM. Er bestaan verschillende vormen van nose torture. Meestal wordt er een haak in de neus aangebracht. Deze haak wordt ook wel een neushaak genoemd. De neus wordt vervolgens met de haak, over het hoofd heen, naar achteren getrokken. Hoe harder aan de neushaak wordt getrokken, hoe meer pijn en ongemak de onderdanige ervaart.

Waarom doen mensen aan nose torture?

Nose torture met behulp van een neushaak is eigenlijk een vorm van sadomasochisme en bondage. Bij nose torture wordt er vaak flink aan de neus getrokken. De sub ervaart bij deze vorm van bondage zowel pijn als vernedering. De Dominant(e) geniet hier op zijn of haar beurt weer van. Een neushaak wordt om die reden steeds vaker gebruikt binnen een BDSM-rollenspel. Een haak kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden om de nek in een bepaalde positie vast te zetten, om de bewegingsvrijheid van de sub te beperken.

Verschillende vormen van nose torture

Er zijn verschillende technieken om toe te passen bij nose torture.

Een neushaak bestaat uit twee kleine haakjes die in beide neusgaten worden geplaatst. Een neushaak zit vaak aan een halsband vast. Vanaf de halsband gaat een verstelbare band over de achterkant van het hoofd heen. De twee haken worden vervolgens in de neusgaten geplaatst. Met behulp van de verstelbare band kan de Dominant(e) invloed uitoefenen op de spanning van de haken. De partner wordt zo gedwongen om het hoofd achterover te houden.

  • Neusharen trekken

Het verwijderen van neusharen met de hand of met een pincet is ook een vorm van nose torture. Ook kan hardhandig aan de neus zelf worden getrokken. Vaak gebeurt dit terwijl de onderdanige is vastgebonden en niets anders kan doen dan zich overgeven aan deze handeling.

Het uittrekken van iemand zijn neusharen kan echter wel tot problemen leiden. Het slijmvlies in je neus is namelijk erg gevoelig. Wanneer je een neushaartje met de hand of een pincet eruit trekt, laat dit vaak een wondje achter. Een bacterie kan zich vervolgens in dit wondje gaan nestelen, met een nare ontsteking als gevolg.

  • Nose caning

Bij neus caning wordt een cane – een kleine flexibele stok – vlak onder de neus geplaatst. De stok wordt een klein beetje naar beneden gebogen om hem vervolgens met een flinke zwiep tegen de onderkant van de neus laten landen.

  • Wasknijpers op de neus

Een andere vorm van nose torture is het gebruik van wasknijpers. Deze worden op de neus van de onderdanige gezet. Vaak wanneer deze is vastgebonden. Een wasknijper op de neus is redelijk onschuldig. Wil je wat verder gaan, dan zou je de wasknijpers met behulp van een zweepje van de neus kunnen ‘aftikken’.

  • Klemmen in de neus

Klemmen – bijvoorbeeld tepelklemmen – kun ook aan de neusvleugels of op het tussenschot van de neus worden bevestigd. Met behulp van een ketting, die vast zit aan de klemmen, kan aan de neus worden getrokken. De ketting kan ook gebruikt worden om de onderdanige door de kamer of ruimte te begeleiden.

  • Hotwaxen van de neus

Bij nose torture wordt soms ook hot wax gebruikt. De wax wordt dan met behulp van een spatel op of in de neus aangebracht. De wax kan je even laten uitharden om het er vervolgens uit te trekken.

Nose torture: het pijnigen van de neus

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven