Heren: een nieuwe ervaring in zelfbevrediging ligt binnen handbereik!

Heren: een nieuwe ervaring in zelfbevrediging ligt binnen handbereik!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Je zult het ongetwijfeld wel eens geprobeerd hebben of er in ieder geval over gehoord: het stimuleren van de prostaat. Zoals wij eerder al schreven in ons artikel ‘Mannen opgelet: klaarkomen dankzij je p-spot!’ is deze manier van zelfbevrediging iets wat je echt een keer moet ervaren. Om je een ‘handje’ te helpen, zijn er diverse toys op de markt die het wat gemakkelijker en hopelijk ook nóg intenser maken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Heren: een nieuwe ervaring in zelfbevrediging ligt binnen handbereik!

Hoe ziet een prostaat stimulator er uit?

Je herkent een prostaatstimulator aan de licht gebogen vorm aan het uiteinde. Hij lijkt op het eerste gezicht wat groot, maar laat je daardoor niet afschrikken. Zeker als je voor het eerst met zo’n toy gaat spelen, is een exemplaar met een dikte tussen de 2 à 3 cm handig omdat je dan eerder op de juiste plek zit. Zodra je wat

Heren: een nieuwe ervaring in zelfbevrediging ligt binnen handbereik!

instap-model

beter weet waar je moet zijn, is een kleiner exemplaar ook leuk om te gebruiken. Maar welke verschillende soorten zijn er te verkrijgen?

De instap-modellen

Zoals wij eerder al al zeiden, betekent een groot formaat toy niet dat die alleen geschikt is voor de gebruiker met ervaring. In het begin is het vooral belangrijk dat je gaat voor een flexibel en prettig aanvoelend exemplaar.

De vibrerende exemplaren

Om een extraatje toe te voegen aan je anale plezier kun je een vibrerend exemplaar aanschaffen. Het enige wat wij hier over kunnen zeggen is dat het je moet liggen of niet. Het is dus ervaren. Let wel dat de vibrerende modellen vaak wat dikker zijn en daarom voor beginners niet altijd geschikt. Ook hebben de vibrerende exemplaren allemaal een scrotumstimulator. Er zijn trouwens ook prostaat stimulators met een afstandsbediening!

Heren: een nieuwe ervaring in zelfbevrediging ligt binnen handbereik!

De vibrerende exemplaar

De dubbel-zoveel-genot stimulator

Een aantal stimulators zijn gemaakt om zowel je prostaat als je perineum te stimuleren. Door druk uit te oefenen op het perineum kan de erectie intenser en krachtiger worden. Dit geldt overigens niet voor iedereen dus mocht je dit niks vinden moet je er goed op letten bij je aankoop.

Voor als je wat meer spanning zoekt

Net als een buttplug kan een prostaatstimulator ook stiekem overdag gedragen worden. Als je dat een spannende ervaring vindt, let er dan op dat je een exemplaar koopt met een klein handvat of eentje dat zich ‘vastklemt’.

Hoe gebruik je dit soort toys optimaal?

Omdat deze intieme plek zelf geen vocht aanmaakt bij opwinding is het slim om ten eerste glijmiddel bij de hand te hebben. Let op dat je

Heren: een nieuwe ervaring in zelfbevrediging ligt binnen handbereik!

dubbel-zoveel-genot stimulator

glijmiddel gebruikt op waterbasis want silicone kan siliconen toys aantasten. Als je nog nooit een anaal-toy gebruikt hebt, is het belangrijk dat je rustig aftast wat voor jou comfortabel is. Je kunt om te beginnen bijvoorbeeld op je zij gaan liggen, in foetushouding. Breng de toy met ruime hoeveelheid glijmiddel langzaam in en stuur met je hand naar een plek die goed voelt. Je voelt vanzelf wanneer het prettig gaat voelen. O en een prostaat massage doe je niet even in een kwartiertje dus trek er maar lekker wat tijd voor uit.

Wat maakt een toy de beste keus?

Als je een toy koopt, is materiaal super belangrijk. Het moet een mix zijn tussen goede stijfheid en prettig comfort. De goedkopere exemplaren zijn veelal gemaakt van plastic wat natuurlijk prima is maar van mindere kwaliteit. Een siliconen exemplaar is duurzamer, voelt zachter aan en is tevens beter schoon te maken. Maar de beste keuze bepaal je natuurlijk altijd zelf. Probeer het uit en ervaar wat het met je doet. Er zullen ook mannen zijn die juíst van de wat hardere materialen houden zoals metaal. Wij hopen je wat verder op weg te hebben geholpen in je keuze voor de beste en fijnste anaal-toy. Schroom vooral niet om een reactie of vraag hieronder achter te laten.

Have fun! Be you

The post Heren: een nieuwe ervaring in zelfbevrediging ligt binnen handbereik! appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven