Once you go black, you never go back

Once you go black, you never go back

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

 

Once you go black, you never go back
Once you go black, you never go back

De Kardashian zussen laten een trend zien die al langere tijd aan de gang is: de fascinatie met de zwarte man. Toegegeven, niet iedereen slaat een welgestelde zwarte zanger, basketballer of American footballer aan de haak. Maar er is iets aan de hand met zwarte mannen dat de fantasie van veel (blanke) vrouwen prikkelt. En niet alleen vrouwen.


Once you go black, you never go back
zwart fluweel

Sarah (38): “Ik ben blank en ik hou van zwarte mannen omdat ze gewoon mooi zijn. Hun huid lijkt van zwart fluweel en ze zijn prachtig gespierd. Ze hebben van die slaapkamerogen. Ze kunnen dansen en bewegen soepel, ook in bed. Ze houden van echte vrouwen met rondingen en laten me op en top vrouw voelen.”

Een van de dingen die in een adem genoemd wordt als we het over de zwarte man hebben is ‘the black male myth’. Zwarte mannen hebben niet achteraan gestaan toen God penissen uitdeelde. Uitzonderingen bevestigen uiteraard de regel maar volgens een onderzoek uit 2013 komen gemiddeld genomen de mannen met de grootste penis uit Congo (17,93 cm), en die met de kleinste uit Zuid Korea (9,66 cm). Ook de omringende Afrikaanse landen doen het bovengemiddeld goed. Voor nieuwsgierigen, in België is de gemiddelde penislengte 14,87 cm en in Nederland 16,09 cm.


Once you go black, you never go back
hyperseksuele uitstraling

Hoewel ‘size matters’ is dit uiteraard niet de enige reden. De voornaamste reden lijkt te zijn een hyperseksuele uitstraling gecombineerd met een groot zelfvertrouwen. Zwarte mannen zijn niet bang om op een vrouw af te stappen. Het verleiden en versieren zit in het bloed, en vrouwen zijn daar gevoelig voor. Een vrouw beoordeelt in de eerste vijf minuten of een man met haar tussen de lakens kan belanden. Een zwarte man windt er meestal geen doekjes om, de seksuele energie is voelbaar. Een blik, een aanraking. Ze lijken continu te flirten. De algemene norm voor seksuele aantrekkingskracht is iets meer primair, vrouwen met ronde billen en borsten worden als zeer mooi en aantrekkelijk gezien.


Once you go black, you never go back
Hoge testosteron

De zwarte man is fysiek ingesteld. Veel athleten zijn zwart, ze lijken een natuurlijke kracht en souplesse te hebben. Die souplesse zie je ook op de dansvloer, het ritme lijkt te zijn aangeboren. Ook muziek speelt een belangrijke rol. Daarnaast weten ze ook hoe ze een vrouw moeten behandelen door een bepaalde hoffelijkheid. Deuren openhouden, de rekening in het restaurant betalen. Een zwarte man beschouwt zichzelf als een echte man, de testosteron spiegels zijn hoog wat voor een bepaalde dominantie zorgt. Hoge testosteron spiegels die overigens soms ook voor problemen kunnen zorgen.


Voor de blanke vrouw is een donkere man ook een beetje een bad boy. Blanke mannen voelen zich vaak bedreigd en noemen diverse redenen dat je beter niet met een donkere man kunt daten. Ze gaan altijd vreemd, ze gebruiken geen condoom en hebben daarom bij meerdere vrouwen kinderen, ze zijn crimineel en gevaarlijk, ze hebben een lager IQ, ze zijn lui, ze pikken “onze vrouwen” af. De vooroordelen zijn niet van de lucht. Andersom zijn zwarte vrouwen ook niet gelukkig dat blanke vrouwen “hun mannen” inpikken.


Once you go black, you never go back
grootgeschapen zwarte man

De zwarte man zorgt ook voor een spannend gegeven in de cuckold scene. Want veel blanke mannen ervaren het als ultiem vernederend als hun vrouw vreemdgaat met een zwarte man. Chris (sub, 42 jaar): “Ik droom ervan mijn vrouw geneukt te zien worden door een grootgeschapen zwarte man. Dat hij haar kan laten genieten zoals ik dat niet kan met mijn kleine pik. Dat ik moet meehelpen hem hard te maken voor haar, en me dwingt hem te pijpen, en hij me daarbij diep in mijn keel neukt. Dat ik van dichtbij moet kijken hoe hij haar neemt met zijn grote lul, en haar laat kreunen zoals ik dat niet kan. En haar uiteindelijk met krachtige stralen volspuit en ik haar moet schoonlikken.” Voor veel cucks is een zwarte bull de ultieme vernedering en daarmee de ultieme fantasie.


De zwarte man is niet natuurlijk voor iedereen maar voor veel vrouwen toch ‘iets wat je tenminste een keer in je leven geprobeerd moet hebben’. Wel met risico natuurlijk. Because once you go black…

Omwille van privacy zijn de namen van de geciteerden veranderd


Once you go black, you never go back

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven