Kerstcadeautjes in vermomming

Kerstcadeautjes in vermomming

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Haal de kerstversiering maar weer van zolder want de kerstboom mag weer gezet worden. En wat is kerst zonder een paar liefdevolle cadeautjes onder de boom? Heel erg saai natuurlijk! Onze kerstman heeft weer een mooie selectie voor je in petto. Dit keer een lijstje met presentjes die zo op het eerste gezicht onschuldig zijn, maar stiekem voor aardig wat hoogtepunten kunnen zorgen in het nieuwe jaar. Veel plezier met geven… en krijgen!

Kerstcadeautjes in vermomming

Past in je make-uptas én in je slipje

De producten van CalExotics zijn van hoge kwaliteit en dat zie je niet alleen, dat voel je! Dat is natuurlijk niet onbelangrijk wetende dat deze stimulator in je slipje gedragen kan worden. Hoe opwindend is het om bijvoorbeeld in de trein ‘even je make-up bij te werken’ en stiekem op de knopjes van de snoerloze afstandsbediening te drukken. Deze is ingebouwd in het spiegeltje dus niemand die doorheeft wat je aan het doen bent. Durf jij?

Kerstcadeautjes in vermomming

Schat, laten we eens verkleden…

Zo op het eerste gezicht een schattige staart, maar o la la… Het is een buttplug. Dit is nog eens een cadeautje dat je kunt geven met de hele familie erbij terwijl alleen jij en je partner weten waar het echt voor gebruikt wordt. De leukste manier ook om je als eenhoorn te vermommen.

Kerstcadeautjes in vermomming

Laat mij je temperatuur maar even opmeten

Deze toy wordt vaak aangezien voor oorthermometer en dat is maar goed ook! Geen schoonmaakster of moeder die raar opkijkt als deze toy op je nachtkastje ligt. Maar eigenlijk hoort deze stimulator in een gouden doosje. Hij is namelijk belegd met tientallen Swarovski-steentjes én zorgt voor goddelijke orgasmes. De Womanizer is al jaren de nummer 1 lovetoy voor vrouwen. Als je deze onder de kerstboom legt, zal je partner je geheid eeuwig dankbaar zijn.

Kerstcadeautjes in vermomming

Voor ultiem lang badderplezier

Vergeet badzout of badschuim. Het beste cadeau om te geven aan iemand die graag een bad neemt, is een I rub my Duckie. “Een badspeeltje?”, horen wij je denken. “Daar ben ik toch veel te oud voor?”. Geloof ons maar als wij zeggen dat deze uitvoering perfect is voor volwassenen. Hij vibreert namelijk en dan weet jij vast wat je er mee kunt doen. Veel plezier in bad!

Kerstcadeautjes in vermomming

Op zoek naar meer inspiratie voor de feestdagen?

Check dan onze speciale pagina op www.pabo.nl/kerst.
Veel plezier met geven!

The post Kerstcadeautjes in vermomming appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven