Alles voor een lustopwekkend kerstdiner

Alles voor een lustopwekkend kerstdiner

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Eten is niet alleen lekker maar het kan gek genoeg ook iemands gedrag beïnvloeden. Het leuke daarvan is dat dit een romantisch kerstdiner ten gunste kan komen. Een etentje met gegarandeerd een happy end zullen we maar zeggen. Dus als jij degene bent die dit jaar in de keuken staat en je wilt je partner eens goed verwennen, zorg er dan in ieder geval voor dat de volgende ingrediënten niet in het recept ontbreken.

Alles voor een lustopwekkend kerstdiner

#Basilicum: alleen de geur doet al wonderen

Hoe komt het toch dat Italianen zulke goede verleiders zijn? Zou het dan toch door de hoeveelheid basilicum komen die ze in hun eten stoppen? Naast een geneeskundig plantje, blijkt ook dat basilicum een super lustopwekkende geur heeft.

 

#Knoflook: een pepermuntje op je nachtkastje is handig

Een beetje vreemd als je doel is om na het eten in bed te belanden. Maar als je het beiden hebt gegeten, heb je minder last van de geur en smaak. Knoflook bevat allicine en dat zorgt voor een snellere doorbloeding. Handig voor zowel de man als vrouw!

 

#Chocolade: cliché maar oooo zo waar

Er zullen veel mensen heel erg blij zijn met de vermelding van chocolade in dit lijstje. Het is niet alleen ontzettend lekker maar dankzij de combinatie van ‘anandamide’ en ‘fenylethylamine’ zorgt chocola voor de de aanmaak van dopamines in je hersenen. Deze stofjes zorgen volgens wetenschappers voor een gevoel van geluk, opwinding en euforie. Men zegt dat het zelfs je orgasme intenser maakt! Oh, en neem dan wel pure chocolade want anders schiet je je doel voorbij. 

 

#Vijgen: Adam en Eva gebruikten ze ook

De vijg staat al ontzettend lang symbool voor vruchtbaarheid en liefde. Veel mensen vinden een opengesneden vijg lijken op het vrouwelijke geslachtsorgaan. Het kan dus een goede hint zijn als je deze presenteert op het bord van je partner. Niet alleen het uiterlijk brengt mensen in een verleidelijke bui. Vijgen bevatten veel aminozuren die essentieel zijn voor verhoging van het libido en de stimulatie van het seksuele uithoudingsvermogen.

 

#Artisjokken: hoe sexy kan het eten ervan wel niet zijn

Het eten van een artisjok wordt vaak vergeleken met het voorspel. Het verwijderen van het zachte vlees met je mond kan voor je tafelgenoot voor ontzettend veel opwinding zorgen. Artisjok wordt ook al eeuwenlang geprezen omdat het een stimulerende werking zou hebben op onze seksorganen. Niet alleen op die van je date, maar ook op die van jou.

Alles voor een lustopwekkend kerstdiner

#Asperges: kom maar door met die orgasmes

Het is nu niet echt het seizoen maar als je ze toch ergens kunt scoren dan zijn deze fallisch gevormde groenten erg handig gebleken voor je orgasme én uithoudingsvermogen. Ze zijn een grote bron van kalium, vezels, vitamine B6, vitamine A, vitamine C, thiamine en foliumzuur. Van die laatste wordt dus gezegd dat het helpt om een orgasme te bereiken.

 

#Pompoenpitten: horen eigenlijk standaard in je nachtkastje

Gezegd wordt dat pompoenpitten vrij effectief zijn in het verhogen van de seksuele driften bij zowel mannen als vrouwen. Ze bevatten zink en dit is essentieel in de productie van testosteron. Hoe je deze pitten gaat verwerken in je gerecht is nog een uitdaging maar succes gegarandeerd!

 

#Ginseng: verhoogt het verlangen

Ginseng is een erg beroemd natuurlijk afrodisiac. Ze zeggen dat het bij langdurig gebruik het seksueel verlangen verhoogd, vooral bij vrouwen. Een kopje ginseng thee drinken een kwartier voor je naar bed gaat zou wonderen doen. Vergeet de chocoladekoekjes niet 😉
 

Wij wensen iedereen alvast een hele opwindende kerst. En ook al heb je bovenstaande niet in huis gehaald deze kerst: alles wat met liefde is klaargemaakt, kan al ontzettend opwindend zijn en passie opwekken.

Merry christmas, have fun and be you.

 
BRONNEN:

10 x eten als afrodisiacum: geheid een romantische avond!

https://www.zamnesia.nl/content/299-top-20-afrodisiaca-over-de-hele-wereld

5 x de beste natuurlijke afrodisiaca

https://eten-en-drinken.infonu.nl/diversen/82650-afrodisiac-in-voeding-en-drank.html

The post Alles voor een lustopwekkend kerstdiner appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven