5 tips om de jaarwisseling als single door te komen

5 tips om de jaarwisseling als single door te komen

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

5 tips om de jaarwisseling als single door te komen

Fijn, je hebt de kerst “overleefd”, maar dat betekent dat oud en nieuw weer onderweg is. Om ervoor te zorgen dat jij als single die avond onvergetelijk doorkomt hebben we de volgende 5 tips!

Tip 1 – gemengd gezelschap

Zorg ervoor dat jij het juiste gezelschap selecteert. Hert is namelijk bloedirritant om als enige niemand een “gelukkig nieuwjaar” te kunnen zoenen omdat alle koppeltjes het te druk hebben met elkaar. Door een gemengd gezelschap voorkom je deze awkward momenten.

5 tips om de jaarwisseling als single door te komen

 

Tip 2 – verwen jezelf

Heb je geen zin om weg te gaan en krijg je ook geen bezoek? Dan wordt het de hoogste tijd jezelf eens te verwennen. Haal lekkere hapjes in huis, trek een fles veel te dure maar lekkere champagne open, trek je lekkere huispak aan en kruip op de bank. Kijk een goede feel good film of een leuk tv-programma. Hef om 12 uur het glas op jezelf en proost op een mooi nieuw jaar met een heleboel nieuwe kansen.

5 tips om de jaarwisseling als single door te komen

 

Tip 3 – singles only

Toch geen behoefte aan een avondje alleen, kies dan voor een oudjaarsavond met andere singles. Net als jij hebben de andere singles ook wel zin om een gezellig oud & nieuw te vieren. Je komt vast nog wel wat leuke lastminute events tegen om spetterend het nieuwe jaar in te gaan!

5 tips om de jaarwisseling als single door te komen

 

Tip 4 – trek erop uit

Stap in een vliegtuig of pak de auto en ga op reis met een leuke groep singles. Het maakt niet uit of het nu ver weg is of dichtbij. Het gaat erom dat het dit jaar anders is dan andere jaren. Je hoeft dus niet sip achter je glaasje champagne te zitten en te denken ‘alweer een jaar voorbij’ of ‘nog steeds niet de perfecte partner gevonden’. Door op reis te gaan verzet je je zinnen en maak je nieuwe vrienden. Nieuwe ronde, nieuwe kansen!

5 tips om de jaarwisseling als single door te komen

 

Tip 5 – slapen

Zijn deze tips allemaal niet aan jou besteed en geef je eigenlijk helemaal niks om oudjaar? Dan zit er maar één ding op: je bed in en slapen. Neem een paar stevige borrels, doe oordopjes in tegen het kabaal van het vuurwerk en slaap lekker. Voor dat je het weet is de jaarwisseling voorbij 😉

5 tips om de jaarwisseling als single door te komen

Happy Newyear

The post 5 tips om de jaarwisseling als single door te komen appeared first on Pabo Magazine.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven