Gift guide voor haar

Gift guide voor haar

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Gift guide voor haar: dit zijn de leukste cadeautips voor haar. Ontdek ze samen. Ga het avontuur aan en neem haar mee in de wereld van lust, ontdekken en verleiden!

 1. Womanizer Pro
  De revolutionaire Womanizer stimulator is verbeterd! De Womanizer Pro is stiller, makkelijker in gebruik én de stimulator heeft een nieuwe handzame vormgeving!

  Gift guide voor haar

 2. Europe Magic Wand 
  Maak kennis met één van de beste en bekendste vibrators ter wereld! Deze bal-top type vibrator bestaat al decennia lang en wordt wereldwijd aanbeden door experts en seksuologen. Vrouwen die moeite hadden met klaarkomen, hebben dankzij de Magic Wand hun eerste orgasme kunnen beleven.
 3. FemmeTastique
  De FemmeTastique is een stimulerende gel voor haar. De gel stimuleert de bloedsomloop waardoor de clitoris extra gevoelig wordt. Smeer een kleine hoeveelheid gel op de clitoris en geniet van de extra sensaties!
 4. De Rilassamento Massager
  Dit is een krachtige massagestaaf die gebruikt maakt van de nieuwste OptiGasm technologie. De motor levert dankzij de OptiGasm technologie krachtige en diepe vibraties. Deze vibraties zullen verspreid worden door heel het lichaam en zullen zorgen voor de beste orgasmes. De Rilassamento Massagewand kan ook gebruikt worden als massager voor de rest van het lichaam.
 5. De Jülie duo vibrator
  De duo vibrator kan tegelijkertijd je clitoris en de G-Spot intens stimuleren. Dit zal je tot ongekende extase brengen!
 6. Rabbit Skater
  De Rabbit Skater stotende vibrator is gemaakt van zachte siliconen en heeft 2 koppen. Met deze 2 koppen kan je tegelijk de clitoris en de G-Spot stimuleren. De grote kop heeft een speciale functie waardoor deze naast vibreren, ook kan stoten.
 7. Blaze handboeien 
  Deze handboeien van Blaze zijn gemaakt voor spannende avontuurtjes in de slaapkamer. Ze zijn eenvoudig verstelbaar en worden verbonden door een zwarte ketting, waaraan gemakkelijk een touw, een haak of een gewicht is te bevestigen.

  Gift guide voor haar

 8. See You duo ballen
  De balletjes moeten vaginaal gedragen worden en het gewicht leidt tot intensere orgasmes, maar ook tot het beter onder controle houden hiervan.
 9. Heart Vibe mini vibrator 
  De Heart Vibe mini vibrator is het perfecte kado. Deze mooie vibrator heeft een elegant siliconen design. Met de 10 krachtige vibratiestanden raak je nooit verveeld.
 10. I Rub My Duckie
  Deze discrete massager lijkt op een simpel badeendje, maar met een druk op de knop komen er heerlijke vibraties uit. Dankzij het waterdichte rubberen design kan je deze massager gebruiken in bad of onder de douche. Niemand zal weten dat jij dit onschuldige eendje voor je eigen plezier gebruikt!


  Deze leuke gadgets vind je bij Willie.nl, Femlitero.nl en de Condoomfabriek.nl

The post Gift guide voor haar appeared first on iLOV Magazine.

http://ilovmagazine.nl/lust/2327/gift-guide-voor-haar

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven