Mummification, het beste van sensation play én bondage

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Mummification, het beste van sensation play én bondage

Het woord Mummification, doet natuurlijk direct aan mummies denken. En eigenlijk is dat ook wat mummificatie is; je zwachtelt een persoon in tot deze een mummie is. Over het algemeen is de sub degene die gemummificeerd wordt. Best logisch, want een mummie is alle controle over de situatie kwijt en is overgeleverd aan de genade van wie maar in de buurt is. Lijkt het je wel wat om een mummie te worden, of om er eentje te maken? Lees dan snel verder.

Wat is mummification?

Mummification, of mummificatie, is een gevorderde vorm van bondage. Hierbij wordt een persoon (bijna) compleet ingezwachteld. Wat natuurlijk de bewegingsvrijheid maar ook de zintuigen zwaar belemmert. Door bepaalde lichaamsdelen vrij te laten, zullen aanrakingen op die plekken nóg intenser voelen. Dit is geen vereiste, je kan ook aan mummification doen zonder huid vrij te laten. Behalve dan de neus en mond, het is natuurlijk belangrijk dat de sub nog vrij kan ademhalen. Tenzij je aan de slag gaat met breath control natuurlijk.

De gemummificeerde persoon is alle controle over de situatie kwijt. Dat lijkt misschien eng, maar is vaker juist opwindend en rustgevend. Je kán niks, dus je hoeft ook niks. Mummification is misschien wel dé ultieme manier om je hoofd leeg te maken en je over te geven aan je Dom. De Dom kan vervolgens op verschillende manieren spelen met de ingepakte sub. Bijvoorbeeld door bepaalde plekjes niet in te pakken. Aanrakingen op die plekken zullen veel intenser voelen dan normaal. Wat zich weer heel erg goed leent voor sensation play. Kortom, redenen genoeg om eens met mummification te gaan experimenteren!

Beginnen met mummification, praktische tips

Om jouw mummification sessie tot een succes te maken, is het belangrijk dat je jouw huiswerk doet. Deze vorm van bondage is namelijk niet risicovrij. De voorbereiding en materialen die je gebruikt zijn erg belangrijk. Maar ook de aftercare, wat er gebeurt nadat de sub is bevrijd, moet je niet vergeten. Neem de volgende tips goed door, dan ben je al een heel eind op weg.

  • Check vooraf altijd of de persoon die gemummificeerd gaat worden claustrofobisch is, of bijvoorbeeld allergieën heeft.
  • Gebruik veilige materialen, zoals bondagetape. Deze tape plakt alleen aan zichzelf en niet aan huid of haar.
  • Heb altijd een veiligheidsschaar paraat, voor in noodgevallen.
  • Zorg dat de gemummificeerde persoon in een prettige houding staat of ligt, hou er rekening mee dat deze totaal immobiel is en dus geen balans heeft.
  • Let bij (langdurige) mummificatie op de bloedsomloop, stimuleer deze bijvoorbeeld door te masseren door de tape heen.
  • Stop direct wanneer de sub gevoel kwijtraakt of andere pijn ervaart.
  • Zorg voor een dekentje en water voor ná de scène. De sub zal flink gaan zweten, wat kan leiden tot onderkoeling en uitdroging.

Hulpmiddelen voor mummification

https://blog.bdsmstore.nl/mummification/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven