28 april 2018 | I LOVE KINKY is UITVERKOCHT

28 april 2018 | I LOVE KINKY is UITVERKOCHT

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

28 april 2018 | I LOVE KINKY is UITVERKOCHT

═════════ I LOVE KINKY “THE KINKY CANDY SHOP” ═════════

“We will take you to the Kinky Candy shop, where sweets are melting in your mouth and where there will be lots of lolliepops to lick till they are drippin’…”.

Op 28 april a.s. organiseren wij, omgeven door suikerzoete snoepjes, glimmende lollies, druipende chocoladefonteinen en ander lekkers, onze 11e editie van I Love Kinky – “The Kinky Candy shop” in club Organza.
Na alle voorgaande uitverkochte edities wordt ook deze editie er weer één om je vingers bij af te likken. Onze top dj’s zullen de temperaturen weer laten stijgen met hun zinderende sounds en onze entertainers zullen onze bezoekers wederom in vervoering brengen met hun sensuele en spannende shows.

▬▬▬▬ “THE KINKY CANDY SHOP” IN CLUB ORGANZA ▬▬▬▬
Speciaal voor I Love Kinky zijn er in Organza twee verschillende dancearea’s ingericht. In de main area staat een danskooi en een danspaal en is er een verhoging met spiegelwand. In de 2e dance area, tevens rookruimte, zijn diverse loungehoekjes aanwezig.
Club Organza is van alle gemakken voorzien: gratis parkeren, lockers, luxe en ruim ingerichte speelruimtes, een compleet ingerichte BDSM ruimte en douches. Bij Organza wordt gewerkt met een Paycard systeem, dus geen gedoe met muntjes. Het tegoed wat je op je kaart zet blijft op je kaart staan t/m 2 jaar na je laatste bezoek aan Organza!

▬▬▬▬ DRESSCODE ▬▬▬▬
Strikte fetish/kinky dresscode: Lak, leer, latex, metal, rubber, pvc, immitatie leer, bodypaint, bodytaping. Géén jeans, géén sportschoenen. Stoffen kleding wordt ábsoluut geweigerd, no refund! De beslissing van de doorbitch is definitief!

▬▬▬▬ TICKETS EN INFO ▬▬▬▬
De wensen van onze bezoekers zijn voor ons de belangrijkste leidraad. Betrouwbaarheid, respect, tolerantie en discretie zijn onze belangrijkste steekwoorden. Mensen van alle seksuele geaardheden zijn bij ons uiteraard welkom. LGBT friendly! Alleenstaande mannen kunnen worden geweigerd. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie van I Love Kinky: [email protected]

More info:
★ Facebook pagina: http://bit.ly/266QVaJ *
★ Facebook besloten groep: http://bit.ly/1qNJ2GU *
★ Website: www.ilovekinky.nl
★ Instagram: http://bit.ly/2mHVx7R *
SDChttp://bit.ly/2ne9eMS *
(*Let op: dit zijn veilige links naar ILK gerelateerde pagina’s, door ons gebruikt om de url te verkorten!)

28 april 2018 | I LOVE KINKY is UITVERKOCHT

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven