DAG BRUCE DE CLIMAXIMAAL-KANTOORKATER

DAG BRUCE DE CLIMAXIMAAL-KANTOORKATER

Dit is een afbeelding van bruce
Het was hier een beetje stil de afgelopen weken en de reden daarvoor is simpel; Bruce Lee, de kater die ik al 15 jaar had, heb ik in moeten laten slapen. Hij was niet alleen de allerliefste kat en dé Climaximaal-kantoorkater, maar ook de kat die altijd bij me in de buurt was. Hij lag de hele dag naast me op tafel als ik aan het schrijven was, was ik aan het koken, dan stond hij naast me, was ik aan het eten, dan zat hij naast me en als ik op de bank lag, dan lag hij bovenop me. Ik mis ‘m verschrikkelijk en ik kan de hele dag wel huilen. Als ik ergens geen zin in had en heb, dan is het wel het testen van seksspeeltjes (of überhaupt seks) (zijn er mensen die kunnen vrijen als ze vreselijk verdrietig zijn) (ik niet), maar hé, life goes on (hoe dan???) en gelukkig had ik al een paar producten getest (ja, deze week komt eindelijk de review van de Njoy Eleven)! Hierboven nog even een foto van Bruce Lee in betere tijden en hoe gewillig hij me altijd hielp met het maken van productfoto’s!

https://climaximaal.nl/dag-bruce-de-climaximaal-kantoorkater/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.