BDSM Munch

BDSM Munch

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

BDSM Munch

Wanneer je merkt dat je interesse hebt in BDSM maar je geen idee hebt waar of hoe je moet beginnen kan een BDSM Munch uitkomst bieden. Wij vertellen je in deze blog hier alles over.

Wat is een munch

Een BDSM-munch is een informele bijeenkomst waarbij mensen met een interesse in BDSM met elkaar in contact kunnen komen. Munches worden het vaakst gehouden in openbare gelegenheden zoals in een restaurant of een bar.

Normaal gesproken kan iedereen die geïnteresseerd is in BDSM een munch bijwonen. Het maakt hierbij niet uit of je al jaren lang actief bent of net je eerste stap zet in de wereld van BDSM. De meeste munches hebben geen screeningproces, maar er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen.

Geen play op een munch

De meeste munches bevatten normaal gesproken geen play, omdat het idee van een munch is dat je een ruimte hebt waar mensen vrij met elkaar kunnen spreken. Om op deze manier ervaringen, verhalen en advies met elkaar uit te wisselen. Zo kunnen nieuwe mensen ook participeren zonder dat zij van te voren gescreend hoeven te worden. Omdat een munch in een openbare ruimte plaatsvindt, wordt het meenemen van speeltjes en andere attributen sterk afgeraden.

Waar vind je een munch

Een munch word vaak online aangekondigd op websites zoals bijvoorbeeld Findamunch of Fetlife. Wanneer er in jouw regio geen munches worden georganiseerd kun je natuurlijk altijd overwegen om zelf een munch te organiseren.

https://blog.bdsmstore.nl/bdsm-munch/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven