De masturbatiemaand Mei

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Mei is aangebroken en dat betekent hopelijk veel zon. Wat we zeker weten, is dat het tijd is om lekker te masturberen zonder schaamte. Mei is namelijk de masturbatiemaand, oftewel meisturbatie!

Hoe komt het eigenlijk dat uitgerekend Mei deze eer heeft gekregen? 20 jaar geleden is in Amerika de traditie begonnen door Joycelyn Elders. Nadat ze vanuit haar positie als Chirurg Generaal opperde om masturbatie als lesstof te gebruiken werd ze ontslagen. Een goed idee dat niet bepaald op waarde werd geschat. Het idee inspireerde andere groepen echter om mei tot maand van de masturbatie uit te roepen. Het is nog niet wereldwijd erkend zoals Movember, maar dat maakt ook niet uit. Alles wat gedaan wordt om de negatieve opvattingen en stigma’s rondom masturbatie te verminderen helpt mee.

Activiteiten

Wat gebeurt er nou allemaal gedurende deze maand? Ten eerste gaat het niet om geld maar masturberen. Hoe meer mensen geïnformeerd worden hoe beter. Activiteiten zoals masturbate-a-thons zijn wereldwijd te bezoeken. Beroemde locaties hiervoor zijn Kopenhagen en San Francisco in de afgelopen jaren. Afgezien van San Francisco waar ieder jaar een evenement is zijn de andere locaties voor dit jaar nog onbekend. Grote Amerikaanse bedrijven zoals Groove Coverage en The center for Sex & Culture zijn hierbij betrokken. Hier worden een paar leuke competities gehouden waarbij records verbroken kunnen worden. Kun jij het langst van iedereen masturberen? Of meer dan 49 keer klaarkomen? Bezoek eens een evenement en kijk wat je allemaal kan leren en meemaken!

Inspiratie

Hoe helpen wij een handje mee? Bij Willie streven we ernaar om elke dag mensen te helpen met het vinden van hun draai. Dit geldt natuurlijk ook voor masturbatieproducten! Daarom belooft deze maand extra spannend te worden, met leuke promoties en acties. Daarom raden we je aan onze kanalen goed in de gaten te houden! Geniet van de maand van masturbatie en zorg dat je zelf ook meedoet!

The post De masturbatiemaand Mei appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/de-masturbatiemaand-mei/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven