Speel met jezelf in de maand Mei!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Waarschijnlijk weten jullie nu allemaal dat Mei de maand van masturbatie is. Genoeg reden voor de Pleasure Academy om hierover te praten in de nieuwe video. Deze week hoor je persoonlijke ervaringen over masturberen met een sekstoy, krijg je tips van onze expert voor jezelf en nog veel meer! Zou jij een vibrator aandurven? Als je twijfelt is dit misschien de video die je kan overtuigen!

Er kan een wonderbaarlijke wereld opengaan zodra de eerste stap op het gebied van speeltjes is gezet. Mocht je het gewoon niet aandurven is dat natuurlijk geen probleem, er zijn meer dan genoeg manieren om genot te stimuleren!

Zoals altijd gebeurt er natuurlijk meer op de Pleasure Academy dan alleen maar video’s! Volg hun Facebook en Instagram pagina’s voor al het laatste nieuws en updates. Abonneer op het Youtube kanaal als jij als eerste de nieuwe video’s wilt zien. De komende weken worden er spannende video’s gepost dus stay tuned!

Nog wensen of vragen over een product dat je graag wil zien? Laat het ze weten via de kanalen en wie weet komt jouw verzoek terug!

 

The post Speel met jezelf in de maand Mei! appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/speel-maand-mei/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven