VIDEO: Marith legt uit… Marith Iedema over de vagina, g-spot en clitoris

VIDEO: Marith legt uit… Marith Iedema over de vagina, g-spot en clitoris

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: Marith legt uit… Marith Iedema over de vagina, g-spot en clitoris

Met ‘Marith legt uit’ presenteert EasyToys TV alweer een tweede serie met Marith Iedema. In de eerste aflevering van ‘Marith legt uit’ worden een aantal fabels over de clitoris, vagina en G-spot uit de wereld geholpen en gaat Marith in op de orgasmekloof die nog steeds tussen mannen en vrouwen aanwezig is.

Bij EasyToys staat ‘masturbatie en het orgasme’ deze maand centraal. Mannen hebben doorgaans weinig problemen om klaar te komen. Vrouwen komen echter minder makkelijk klaar. Er is helaas nog altijd sprake van een ‘orgasmekloof’. De hoogste tijd om hierin verandering te brengen!

EasyToys TV presenteert: Marith Iedema over de vagina, G-spot en clitoris: hoe zit het nu écht?

[embedded content]

Over de serie ‘Marith legt uit’

In deze nieuwe serie van EasyToys TV gaat Marith Iedema in op verschillende seksgerelateerde zaken zoals sexting, trio’s en partnerruil. Nieuwsgierig geworden? Houd het EasyToys TV kanaal in de gaten en vergeet niet te abonneren!

Ben jij meer te weten gekomen over de vagina, clitoris en G-spot? En wat doe jij om de orgasmekloof te dichten? Deel het met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/marith-iedema-over-vagina-g-spot-clitoris/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven