Den haag en de We-Vibe Moxie!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Wat doe je als de We-Vibe Moxie je leuk lijkt maar je het niet in woorden uit kan drukken? Dan moet je hem zelf maar testen om erachter te komen! Daarom gaat Lisa de straten van Den Haag door samen met de Moxie! Kijk mee hoe Lisa challenges probeert te voltooien terwijl ze haar slachtoffers interviewt! Hoeveel challenges zie jij haar voltooien? Ze maakt veel leuke dingen mee en komt een oude bekende tegen!

Zoals jullie weten maakt de Pleasure Academy elke week leuke content. Dat is deze week natuurlijk niet anders! Volg daarom alle sociale kanalen om zo goed mogelijk up to date te blijven van het laatste nieuws. Ben jij misschien gewoon benieuwd naar wat de Moxie allemaal kan? Dan is deze video helemaal voor jou! Kijk ook even op het Facebook en Instagram kanaal van Pleasure Academy. Abonneer na het kijken van deze video ook gewoon op het Youtube kanaal, kost maar 1 druk op de knop!

Nog wensen of vragen over een product dat je graag wil zien? Laat het ze weten via de kanalen en wie weet komt jouw verzoek terug!

 

The post Den haag en de We-Vibe Moxie! appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/haag-en-we-vibe-moxie/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven