Een vrouw vingeren? Dit zijn de 10 beste tips!

Een vrouw vingeren? Dit zijn de 10 beste tips!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

29 mei 2019 door ToyRoy   167.917

Het vrouwelijke orgasme is complex en soms moeilijk te bereiken. Maar met goed vingerwerk kun jij je vriendin, vrouw of scharrel een onvergetelijk hoogtepunt bezorgen. Het vraagt alleen wel om geduld, aandacht en creativiteit. Leer lekker te vingeren met de onderstaande top tips.

1. Bereid je goed voor

  • Knip je nagels. Scherpe nagels kunnen pijnlijk aanvoelen. De huid van de vagina is zacht en kwetsbaar, waardoor je met scherpe nagels al snel wondjes kan veroorzaken. Knip en vijl je nagels dus even van tevoren. Ook is het omwille van de hygiëne raadzaam om eventueel vuil onder je nagels weg te halen en je handen te wassen.

“Zorg voor schone vingers en gebruik wat glijmiddel om je vingers soepeler te laten bewegen”

  • Gebruik glijmiddel. Het voelt meestal niet lekker aan als het masseren en wrijven stroef gaat tijdens het vingeren. Je kunt je vingers een stuk soepeler laten bewegen door glijmiddel (op waterbasis) te gebruiken. Dat maakt het vingeren voor jou een stuk makkelijker en voor haar comfortabeler.

2. Ken haar vagina

Er zijn mannen (en vrouwen) die geen flauw benul hebben hoe de vagina van een vrouw er eigenlijk uitziet. Zo weten velen niet waar ze de clitoris kunnen vinden, terwijl dit juist de spot is die je wilt ‘bespelen’. Je hoeft je niet te schamen hiervoor, er zijn zelfs vrouwen die niet precies weten hoe het allemaal zit. Het kan helpen om te Googlen naar de vagina of om het plaatje hieronder te bekijken.

De clitoris

De clitoris is een klein knopje of bobbeltje bovenaan haar vagina. Meestal is de clitoris zo’n 5 millimeter groot, maar dit kan per vrouw verschillen. De clitoris heeft vaak een soort van hoedje – ook wel het clitoriskapje genoemd – waardoor hij als het ware beschermd wordt.
Een vrouw vingeren? Dit zijn de 10 beste tips!

De G-spot

De G-spot is een veelbesproken plekje in de vagina. Voor sommige vrouwen is het heerlijk om te stimuleren, anderen merken weinig van G-spot stimulatie. Je kunt haar G-spot altijd een kans geven natuurlijk. Hij zit circa 3 tot 5 centimeter diep in de vagina aan haar buikkant. Het plekje zou een beetje verdikt en geribbeld aan moeten voelen.

3. Doe aan voorspel

Weinig vrouwen vinden het prettig wanneer je meteen haar clitoris begint te masseren. Geef haar de tijd om opgewonden te worden. Dat kan perfect door middel van voorspel. Begin bovenaan en eindig bij haar vagina, neem alles onderweg mee. Kus bijvoorbeeld haar nek, streel haar dijen en lik haar tepels. Zeker wanneer je in de buurt komt van haar vagina, maar er nog niks mee doet, is de kans groot dat ze gek wordt van opwinding.

“Begin met het voorspel bovenaan haar lichaam en eindig bij haar vagina, neem alles onderweg mee”

4. Probeer deze clitoris vingertechnieken

  • Strelen: streel eerst haar buitenste schaamlippen en vervolg je weg verder naar ‘de kern’. Streel eerst van boven naar beneden om haar clitoris heen. Je kunt ook het clitoriskapje strelen. Wanneer ze echt goed opgewonden is, kun je voorzichtig haar clit zelf strelen. Zet hierbij geen of weinig druk.
  • Cirkelen: draai met je vingertoppen rondjes om haar clitoris heen. Zorg dat je hierbij nauwelijks haar knopje aanraakt. Als ze vraagt om meer, kun jij je vinger op haar clitoris plaatsen en verdergaan met de cirkelbeweging.
  • Klopjes geven: vrouwen die wat meer stimulatie nodig hebben bijvoorbeeld, zullen wellicht deze technieken kunnen waarderen. Begin langzaam en geef lichte klopjes op haar clitoris. Zet hierbij zeker niet te veel kracht, maar raak haar slechts licht aan op die plek. Voer het tempo op naarmate ze meer opgewonden wordt.

5. Begin langzaam

Je kan het tempo best opvoeren, maar doe dat later en geleidelijk aan. Begin heel rustig zodat ze zich goed kan focussen op wat jij doet. Zeker wanneer ze vraagt om meer is dat voor jou het teken om iets meer gas te geven.

“Als ze vraagt om meer mag je best wel wat meer gas geven of druk uitoefenen”

6. Probeer deze vagina vingertechniek

  • G-spot stimulatie: je kunt ervoor kiezen de G-spot tegelijk met de clitoris te masseren. Maar dit is aan jou en aan haar natuurlijk. Gebruik je wijs- en middelvinger voor deze techniek. Breng deze vingers langzaam in haar vagina met je nagels naar haar rug gericht. Krul nu je vingers in een ‘kom-hier-gebaar’. Op die manier zul je haar G-spot stimuleren. Je mag best een beetje druk zetten (niet te veel) om dit plekje goed te stimuleren.

Een vrouw vingeren? Dit zijn de 10 beste tips!

7. Wees teder

Veel mannen denken dat een vrouw ruw aangepakt moet worden om haar opgewonden te krijgen. Ze penetreren de vagina met hun vinger alsof het een penis is of drukken snel en hard op haar clitoris. Dat is af te raden, tenzij ze aangeeft dat ze dat fijn vindt natuurlijk. De clitoris is heel gevoelig en bevat twee keer zoveel zenuwuiteinden dan de hele eikel. Liefkozende en zachte aanrakingen zijn veel fijner.

“Je hoeft een vrouw niet ruw aan te pakken om haar opgewonden te krijgen”

8. Pak alles mee

Focus je niet alleen op haar clitoris, maar streel af en toe ook eens haar schaamlippen (binnenste en buitenste). Wat ook vaak wordt gewaardeerd is het masseren van de borsten, tepels, billen of binnenkant van haar bovenbenen tijdens het vingeren. Sommige vrouwen vinden het zelfs fijn wanneer je hun anus streelt. Doe dit overigens niet zomaar, maar vraag het haar of beweeg je vinger er langzaam naar toe en let op haar reactie. Kreunen betekent ‘oke’. Billen samenknijpen of haar onderlichaam wegtrekken betekent ‘niet oke’.

9. Communiceer met haar

  • Vraag haar wat ze ervan vindt. Het is helemaal niet verkeerd haar af en toe te vragen of ze het fijn vindt wat je doet, maar houdt het binnen de perken. Eén of twee keer vragen of je goed bezig bent kan zeker geen kwaad. Ook kun je het haar voor laten doen om te zien wat ze fijn vindt.
  • Let op haar lichaamstaal. Want communiceren beperkt zich niet alleen tot praten. Let op haar lichaamshouding en reactie. Spreidt ze haar benen meer, kreunt ze harder of beweegt ze haar lichaam naar je toe? Dan ben je goed bezig. Wanneer ze amper nog geluid maakt, haar onderlichaam wegtrekt of haar benen sluit, vraagt jouw vingerwerk wellicht om een andere aanpak.

10. Houd één ritme aan

De meeste vrouwen komen klaar wanneer er één ritme aan wordt gehouden. Als haar ademhaling versnelt en ze kreunt harder, kan er een orgasme aankomen. Wanneer je stopt of verandert van techniek of ritme, is de kans groot dat haar orgasme wegzakt. Blijf dus vooral doorgaan op dezelfde manier en met hetzelfde tempo. Tenzij ze vraagt om harder of sneller natuurlijk.

Meer weten over vingeren?

Bekijk de onderstaande video voor meer uitleg!

[embedded content]

Heb jij nog vragen over vingeren of wil jij je ervaring delen? Laat dan een reactie hieronder achter!

https://blog.easytoys.nl/vrouw-vingeren-zo/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven