The Pleasure Label als gift!

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Wat voor geuren van The Pleasure Label zou jij in huis willen halen? Het lijkt misschien moeilijk kiezen uit die vier verschillende geuren beschikbaar maar er is voor iedereen wat wils! Lisa van de Pleasure Academy stond voor een dilemma en besloot dat te delen in deze nieuwste video! Als jij nog niet weet wat voor cadeau’s jij voor je vrienden gaat halen kan deze video een aanrader zijn. The Pleasure Label is meer dan een merk voor wat lekkere geuren, het kan heel je leven in de slaapkamer naar een hoger niveau brengen!

De Pleasure Academy maakt elke week content met leuke nieuwe producten of toys. Volg jij alle kanalen al? Het Facebook en Instagram kanaal zijn de beste plekken om alle informatie mee te krijgen! Vergeet ook niet te abonneren op het Youtube kanaal om zo snel mogelijk de nieuwste video’s te zien!

Nog wensen of vragen over een product dat je graag wil zien? Laat het ze weten via de kanalen en wie weet komt jouw verzoek terug!

The post The Pleasure Label als gift! appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/the-pleasure-label-als-gift/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven