Black Friday Circus: 20% Korting op alle Vibrators

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Vandaag is het zover, de start van het Black Friday Circus bij Willie.nl. Tijdens het Black Friday Circus is het de hele maand november feest op de website. Met als hoogtepunt Black Friday zelf op 29 november. Maar tot die tijd zijn er dus ook nog genoeg leuke dingen te vinden, in de aanloop naar Black Friday.

Vibrator Korting

De eerste Black Friday Circus weekactie is 20% korting op alle vibrators. Nouja, eigenlijk niet alle vibrators. De actie geldt namelijk niet voor We-Vibe en Womanizer. Dit komt omdat er in de komende maand, andere acties komen voor deze merken. En deze moeten natuurlijk wel speciaal blijven. Maar de overige vibrators, zijn er alsnog een hele hoop, dus het lijkt ons dat deze actie absoluut bij jou past. Hoe duurder de vibrator is, hoe hoger de korting in euro’s. We kunnen dus wel stellen, dat er geen verliezers zijn in dit verhaal, toch? Nu horen we je denken: wat moet ik doen om deze korting te ontvangen? Het antwoord op deze vraag is eigenlijk heel simpel: Je hoeft alleen een vibrator te bestellen. De korting wordt namelijk automatisch verrekend in je winkelwagen. Korting pakken was nog nooit zo makkelijk!

Black Friday Circus

De vibrator kortingsactie loopt dus de hele week, tot en met 10 november. Het is na 10 november echter nog niet afgelopen. Vanaf 11 november is er weer een nieuwe actie te vinden op de website. Sterker nog tot en met Black Friday zal er iedere week een andere actie zijn. De laatste week tot Black Friday zullen er zelfs meerdere acties zijn. Mega kortingsacties op meerdere grote merken. Houd de website dus in de gaten voor de leukste aanbiedingen en profiteer van unieke kortingen!

The post Black Friday Circus: 20% Korting op alle Vibrators appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/black-friday-circus-20-korting-op-vibrators/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven