Hoe snel kan Lisa op Tinder een vent Fixen?

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Tinderen, iedereen is er inmiddels wel bekend mee. In het begin werd de app voornamelijk gebruikt voor seksafspraakjes, maar inmiddels ontstaan er ook serieuze relaties via Tinder. Toch vroeg Lisa van Pleasure Academy zich af hoe snel zij een Tinderdate kan overhalen om naar haar toe te komen. Na een tijdje scrollen door haar berichten box en het benaderen van oude matches, was een date sneller gemaakt dan verwacht. Zonder dat hij het zelf wist, kwam haar date naar de studio. Wat er toen gebeurde zie je hieronder.

Tinder video

Tinder Date

Vincent, de date van Lisa, komt aan bij de studio en ontvangt direct een goodiebag. Niet geheel wat hij ervan had verwacht, maar toch vind hij het een leuke ervaring. Sterker nog, Vincent gaat proberen om voor Lisa een Tinderdate te regelen. Of dit lukt, zie je bovenin de video. Naast het Tinderen, deelt Vincent zijn meest gênante Tinder ervaring. Zou jij hetzelfde reageren in deze situatie?

The post Hoe snel kan Lisa op Tinder een vent Fixen? appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/hoe-snel-kan-lisa-op-tinder-een-vent-fixen/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven