Womanizer bestaat 5 jaar en dat vieren ze met deze Vibrator

Womanizer bestaat 5 jaar en dat vieren ze met deze Vibrator

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Weet je nog vroeger? Toen er nog geen luchtdruk vibrator bestond? Omdat de luchtdruk vibrator zo’n groot succes is, lijkt het alweer een eeuwigheid geleden. Toch is het pas 5 jaar geleden, dat Womanizer het sextoy landschap voorgoed veranderde. Om dit jubileum te vieren, is er een speciale Womanizer Liberty uitgebracht.

Het seksleven van vrouwen Veranderd

Womanizer bestaat 5 jaar en dat vieren ze met deze Vibrator

Iedereen heeft tegenwoordig wel van Womanizer gehoord, of in ieder geval van een luchtdruk vibrator. Dat iedereen dit weet, komt alleen maar omdat de luchtdruk vibrator zo’n groot succes is. Toch weet niet iedereen dat Womanizer het eerste merk was dat gebruik maakte van de speciale Pleasure Air Technologie. We kunnen dus wel zeggen dat Womanizer het seksleven van (vele) vrouwen voorgoed heeft veranderd. Omdat Womanizer zelfs een orgasme garantie geeft, weten steeds meer vrouwen hoe het is om een orgasme te krijgen. Zonder Womanizer was er misschien wel nooit een luchtdruk vibrator geweest. Naast het jubileum is het feit dat ze de luchtdruk vibrator hebben uitgevonden, ook wel een feestje waard.

Womanizer Liberty Special Edition

Een 5-jarig jubileum kan je als innovatief sextoy merk natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Dat vond Womanizer uiteraard ook en daarom hebben ze een speciale Limited Edition van de Womanizer Liberty uitgebracht. De speciale kleur en de feestelijke verpakking, maar deze Womanizer tot een absoluut collectorsitem. De naam zegt het al, het gaat om een beperkte editie. Beslis dus snel of je deze speciale unieke editie wilt bestellen, want op = op!

The post Womanizer bestaat 5 jaar en dat vieren ze met deze Vibrator appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/womanizer-5-jaar-vieren-vibrator/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven