Singles Day – Waarom Single zijn de beste tijd van je leven is

Singles Day – Waarom Single zijn de beste tijd van je leven is

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Op 11 november is het weer Singles Day! Een speciale dag voor al die leuke vrijgezelle onder ons. Dit van oorsprong Chinese feest is ondertussen ook onwijs populair geworden in onze kleine landje. Heel bewust is voor deze datum gekozen vanwege zijn vier enen (11/11). Deze staan namelijk symbool voor het alleen zijn.

De leukste tijd van je leven!

Niet getreurd, er zitten heel veel positieve kanten aan het vrijgezelle bestaan. Zo is dit niet alleen de leukste tijd van je leven, maar ook een hele leerzame tijd! Tijdens deze periode kun jij jezelf ontwikkelen. Omdat jij je op niemand anders hoeft te richten, kun je alle aandacht naar jezelf laten gaan. En heel eerlijk, hoe fijn is het om te kunnen doen wat jij zelf wil, wanneer je wilt, zonder de mening van een ander? Hoe meer jij over jezelf weet, hoe groter de kans op het vinden van ware liefde. Dit is de beste manier om uiteindelijk (weer) lief te hebben. Want hoe kun je ware liefde vinden, als jij jezelf niet kent?

Hieronder hebben we 10 tips voor single mannen en vrouwen opgesteld. Hoe vind je bijvoorbeeld de beste sextoy, waar kom je tegenwoordig nog singles tegen en hoe kan je jezelf vermaken op een avondje alleen. Je leest het allemaal hieronder.

Ongegeneerd Sextoys gebruiken

1. De top 10 seksspeeltjes voor haar:
Speciaal voor de vrouwelijke singles hebben we de beste Sextoys voor haar op een rijtje gezet. Ben je benieuwd naar de Singles Sextoys voor haar top 10? De Willie Toys my Magic Vibes staat zeker in de lijst, Stop de stekker van deze massager in het stopcontact en het plezier kan beginnen! No man needed. De top 10 kan natuurlijk niet zonder luchtdrukvibrator, de Satisfyer Pro 2 Next Generation zorgt voor intens genot en unieke orgasmes! Liever een klassieke dubbele vibrator? De Willie Duo Vibrator met zowel clitoris als g-spot stimulatie, sla jij twee vliegen in één klap.

2. De top 10 seksspeeltjes voor hem:
Ook voor de vrijgezellen mannen hebben we 10 sextoys voor singles op een rij gezet. Producten als het Willie Masturbatie totaalpakket, Dit pakket heeft alles wat je nodig hebt om jezelf eens goed onder handen te nemen! Of de Willie Masturbator, Een heerlijk realistische masturbator in de vorm van een vagina. Afgewerkt met een geribbelde sleeve! Toch liever een vibrerende masturbator? De Vibra STROKR staat er ook in, deze fijne, zachte, vibrerende kunstvagina brengt jou naar een nieuw hoogtepunt!

Waar kom je tegenwoordig nog mede singles tegen?

3. Singles tegenkomen op straat
Laten we vooropstellen, thuis tijdens een Netflix avondje vind je de ware liefde in ieder geval niet. Het kan zomaar zijn dat er opeens iemand aan de overkant van de straat loopt die jou enorm aanspreekt. Zet je angsten opzij en loop op die leuke jongen of meid af! Je leeft tenslotte maar een keer! Wat heb je te verliezen?

4. Singles tegenkomen op een festival
De sfeer is goed, de mensen zijn vrolijk, de ideale omstandigheden om nieuwe mensen te ontmoeten en leren kennen. Bied iemand een drankje aan of ga net iets dichterbij dansen en maak oogcontact. Wedden dat jij die avond nog een telefoonnummer hebt weten te scoren?

5. Singles tegenkomen op Tinder
Wat nou als je verlegen bent en je durft niet zomaar iemand aan te spreken op straat? Of je verkiest een avondje bankhangen boven een feestje? Dan is Tinder dé oplossing. Lekker chill swipen op de bank en elkaar is eerst een beetje beter leren kennen via de chat. Wie weet wat daarvan terecht komt!

6. Singles tegenkomen in de supermarkt
Een knappe, lange man naast je en plotseling bedenk je dat je het product op de bovenste plank nodig hebt. Of je bent spontaan de ingrediënten vergeten van dat ene lekkere recept en vraagt die mooie dame om hulp. Er is altijd wel een goede smoes te verzinnen om iemand in het supermarkt random aan te spreken. 😉

7. Singles tegenkomen in de sportschool
Nergens is het uitzicht fijner dan in de sportschool. Bezwete lichamen die hard aan het werk zijn om er nog beter uit te zien. Er is altijd wel tijd voor een praatje over een bepaald voedingsschema of misschien kan iemand je een handje helpen met dat onwijs ingewikkelde apparaat?

Datenights met jezelf!

8. Ga naar de film
E
en leuke film voorbij zien komen die jij echt moét zien? Ga er alleen heen! Heerlijk weg zwijmelen tijdens een romantische comedy of kijk eindelijk eens rustig die horror movie zonder een klap in je gezicht te krijgen door de schrikreactie van jouw date.

9. Netflix en chill
Heerlijk die nieuwe serie bingewatchen of al jouw favorieten films achter elkaar kijken. Goed gevulde voorraad hapjes en drankjes erbij en jij hebt de perfecte date met jezelf. Een groot pluspunt, je hoeft je voor niets of niemand mooi te maken.

10. Een avondje naar de sauna
Lekker relaxen, even helemaal ontspannen en bijkomen van alle prikkels. Waar kan dat beter dan in de sauna? Uiteraard is de sauna ook dé perfecte plek om een beetje om je heen te kijken. 😉

Bucketlist voor vrijgezellen

Als extra’tje sluiten we af met de speciale Singles Day Bucketlist. Streep af wat je al hebt gehad en probeer de lijst compleet te maken! Happy Singles Day!

Singles Day – Waarom Single zijn de beste tijd van je leven isSingles Day – Waarom Single zijn de beste tijd van je leven is

The post Singles Day – Waarom Single zijn de beste tijd van je leven is appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/singles-day-waarom-single-beste-tijd-leven-is/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven