VIDEO: BedBabbels #5: “IK VIND HET ECHT HEEL VIES MAN”

VIDEO: BedBabbels #5: “IK VIND HET ECHT HEEL VIES MAN”

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: BedBabbels #5: “IK VIND HET ECHT HEEL VIES MAN”

We zijn alweer bij de vijfde aflevering van BedBabbels beland! In deze aflevering van BedBabbels zijn de mannen samen een team en ook de vrouwen vormen samen een groepje. Ben jij benieuwd in hoeverre de mening van de mannen verschilt van die van de vrouwen? Kijk dan snel naar de nieuwe BedBabbels!

[embedded content]

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds in groepjes van twee, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante gesprekken op! De samenstelling van de groepjes zal daarnaast per aflevering verschillen. Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, wat natuurlijk een hoop hilariteit teweeg brengt.

Wat vond jij van de laatste BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/video-bedbabbels-5-ik-vind-het-echt-heel-vies-man/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven