Black Friday Circus: 20% Korting op alle Sexy Lingerie

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Nieuwe week, nieuwe ronde, nieuwe kansen! Het Black Friday Circus gaat weer verder met een nieuwe actie. Waar je vorige week 20% korting ontving op alle vibrators, is nu de Sexy Lingerie aan de beurt. Je leest het goed: alle sexy lingerie op willie.nl is afgeprijsd met minimaal 20% korting. Profiteer deze week van de ze kortingsactie en bestel alvast je cadeau voor Sinterklaas of Kerst. Omdat het vandaag Singlesday is, kan je jezelf ook een cadeautje geven voor een mooi prijsje. Voor alle acties tijdens het Black Friday Circus, ga je naar de speciale Black Friday pagina.

Sexy Lingerie Korting

Of je er nou je partner mee wilt verrassen of jezelf als single een cadeautje wilt doen, Sexy Lingerie is altijd een goed idee! Deze week van het Black Friday Circus wordt dat idee alleen maar beter. Je ontvangt namelijk 20% korting op alle sexy lingerie op Willie.nl. En als we alles zeggen, bedoelen we ook alles: Sexy jarretel sets, verleidelijke bodystockings of complete lingerie setjes. Elk lingerie product is deze week aantrekkelijk geprijsd. Ga naar de overzichtspagina van Lingerie en bekijk welk setje het beste bij jou past. Filter eenvoudig op maat, kleur en materiaal en het perfecte setje komt vanzelf naar voren.

Black Friday Circus

Het Black Friday Circus begint dus aan haar tweede week. In totaal bestaat het Black Friday Circus uit vier weken vol acties, kortingen en andere specials. Wil je geen enkele actie van Black Friday Circus missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de Black Friday pagina. Vooral de laatste week komen er knallers van aanbiedingen voorbij op losse producten. Maar mocht je sexy lingerie willen bestellen, is nu het moment. Pak die korting en verleid je partner of scharrel met een aantrekkelijk lingerie setje. Aantrekkelijk qua uiterlijk en natuurlijk ook qua prijs ;-).

The post Black Friday Circus: 20% Korting op alle Sexy Lingerie appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/black-friday-circus-20-korting-op-sexy-lingerie/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven