Black Friday Circus: 20% Korting op alle masturbators

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Het echte aftellen naar Black Friday is nu echt begonnen. Nog maar iets meer dan een week en dan is het de grote dag! Maar omdat het de hele maand november Black Friday Circus is, bij Willie.nl. Hebben we weer een knaller van een weekactie. Dit keer een actie voor mannen: 20% korting op alle masturbators. Sla je slag, want deze actie geldt alleen deze week.

Masturbator Korting

Dé sextoy voor mannen is toch wel de Masturbator. Masturberen wordt realistischer en lekkerder met een masturbator. Dat alle masturbators tijdens de Black Friday Circus week verkrijgbaar zijn met 20% korting is dus een buitenkansje voor mannen. Alle masturbators zijn dus ook die van Fleshlight en STROKR en het is zelfs zo dat de korting minimaal 20% is. Er zijn dus ook genoeg masturbators met meer dan 20% korting! Ga snel naar de categorie en bekijk welke nep-vagina, – mond of -anus het beste bij jou past. Kies bijvoorbeeld voor de XL Pussy Rider vibrerende masturbator van STROKR of de altijd populaire Fleshlight Girl, Stoya Destroya. Genoeg keuze dus, om lekker te jagen op dat koopje van een masturbator.

Black Friday Circus

Het Black Friday Circus begint dus aan haar derde week. In totaal bestaat het Black Friday Circus uit vier weken vol acties, kortingen en andere specials. Wil je geen enkele actie van Black Friday Circus missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de Black Friday pagina. Vooral de laatste week komen er knallers van aanbiedingen voorbij op losse producten. Maar mocht je een masturbator willen bestellen, is nu het moment. Pak die korting en neem het er lekker van met je nieuwe masturbator. Aftellen naar Black Friday was nog nooit zo leuk ;-).

The post Black Friday Circus: 20% Korting op alle masturbators appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/black-friday-circus-20-korting-op-masturbators/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven