VIDEO: Seksclub Ondersteboven #7: “Ik doe het drie keer per dag”

VIDEO: Seksclub Ondersteboven #7: “Ik doe het drie keer per dag”

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: Seksclub Ondersteboven #7: “Ik doe het drie keer per dag”
21 november 2019 door ToyRoy   9

Elke woensdagavond (19:00 – 22:00) veranderd Club Ondersteboven in Seksclub Ondersteboven. In deze editie is Kim Holland te gast en vertelt ze over haar seksleven! Tom van der Weerd en Bram Krikke praten de het allemaal aan elkaar en dit zorgt voor hilarische radio.

[embedded content]

Over Seksclub Ondersteboven

Club Ondersteboven is dé afterparty van je dag die je avond op z’n kop zet! Tom van der Weerd en Bram Krikke praten jouw clubavond aan elkaar, met dagelijks alleen maar toffe gasten. Er komen artiesten uit de hiphop-, dancewereld langs, ze nodigen online helden uit, geven nieuw talent een podium en houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

Luister jij ook elke woensdagavond naar Seksclub Ondersteboven?

https://blog.easytoys.nl/seksclub-ondersteboven-7/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven