Standje van de week: On your knees

Standje van de week: On your knees

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Kan jij wel wat inspiratie in de slaapkamer gebruiken? Elke zondag lichten wij een nieuw standje uit waarmee jij en je partner aan de slag kunnen. Deze week staat het seksstandje ‘On your knees’ op het programma. Een echt standje om je vent mee in de watten te leggen!

Seksstandje: On your knees

on your knees

  • Categorie: Orale seks
  • Stimulatie: Penis
  • Penetratie: Geen
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

Welke man houdt er nou niet van blowjobs? Hij voelt zich helemaal het mannetje wanneer jij op je knieën gaat voor hem en hem trakteert op een heerlijke pijpbeurt. Om het voor jezelf wat comfortabeler te maken, kan er een kussentje onder de knieën worden geplaatst. Indien gewenst, kan je tijdens het pijpen oogcontact met hem maken. Dit maakt het standje niet alleen intiemer partner, door hem in de ogen te kijken kan je ook polsen of je op de goede weg bent 😉

Tip! De meeste mannen vinden het heerlijk wanneer jij oogcontact maakt vanuit deze positie.

Sextoys combineren met standje Olympus 

Om het standje nog even iets intenser te maken, kan je ook gebruik maken van seksspeeltjes. Met een mond vibrator breng je jouw blowjob naar een nieuw niveau. Daarnaast zou je tegelijkertijd ook zijn ballen of perineum kunnen masseren. Dit kan natuurlijk met je handen, maar een speeltje zoals de Manta is hier ook erg geschikt voor.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-on-your-knees/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven