Welke Womanizer moet ik kiezen?

Welke Womanizer moet ik kiezen?

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

De seksspeeltjes van Womanizer kan je eigenlijk helemaal geen vibrator meer noemen. De speeltjes vibreren niet, maar stimuleren door middel van luchtdrukgolven. Door de enorme populariteit zijn er inmiddels diverse modellen op de markt gebracht. De speeltjes maken allen gebruik van de luchtdruk technologie maar hebben ook elk hun eigen functies. In deze blog leggen we je uit wat de Womanizers zo uniek maakt en wat de onderlinge verschillen zijn!

Hoe werkt een Womanizer?

De Womanizer is het clitoris speeltje voor gericht genot en heftige orgasmes. In tegenstelling tot andere vibrators wordt de clitoris niet met trillingen of aanrakingen gestimuleerd, maar door middel van luchtdrukgolven. De speeltjes hebben een siliconen mondje dat precies over de clitoris valt en deze lichtjes naar binnen zuigt. De precieze stimulatie zorgt ervoor dat je snel een heftig hoogtepunt bereikt. De clitoris raakt nooit overprikkeld, doordat het plekje niet direct wordt aangeraakt. Hierdoor kan je het speeltje vaker achter elkaar gebruiken en dus ook meerdere hoogtepunten achter elkaar kunt beleven.
womanizer stimulatie

“In tegenstelling tot andere vibrators wordt de clitoris niet met trillingen of aanrakingen gestimuleerd, maar door middel van luchtdrukgolven.”

womanizer

Wat zijn de verschillende functies?

In de loop van tijd zijn er diverse Womanizers uitgekomen met een aantal nieuwe functies en eigenschappen:

Autopilot

De Autopilot functie zorgt ervoor dat jij lekker achterover kunt leunen, terwijl de vibrator de rest doet. De Autopilot functie bouwt zelf de intensiteit op. Vooraf kan je tussen drie verschillende autopilot standen kiezen: zacht, medium en hard. Kies je bijvoorbeeld voor hard, dan begint de vibrator al op een redelijk krachtige stand en zal deze automatisch de intensiteit nog verder opvoeren.

Smart Silence

Net als de meeste seksspeeltjes, maken ook luchtdruk vibrators geluid. Wanneer de vibrator contact maakt met de huid, wordt het geluid al een stuk minder of is het speeltje zelfs helemaal niet meer hoorbaar. De Womanizer Premium was de eerste Womanizer die voorzien was van een Smart Silcence functie. De functie zorgt ervoor dat het speeltje alleen aan gaat als deze bijna het huidoppervlak raakt. Hierdoor heb je voor en na het gebruik geen last meer van geluid.

Vorm

Womanizers komen in de meest uiteenlopende vormen. Zo hebben de Womanizer Premium en Classic een lang handvat en zijn beide speeltjes gemaakt van zijdezacht siliconen materiaal. De Womanizer Starlet en de Womanizer Liberty zijn een stuk compacter ontworpen en neem je makkelijk met je mee tijdens een weekendje weg. De Womanizer Liberty is tevens voorzien van een magnetische afsluitdop waardoor je toy altijd goed beschermd is. 

Materiaal

De meeste seksspeeltjes van Womanizer hebben een buitenlaag van siliconen. Dit materiaal voelt heerlijk zacht aan en is eenvoudig om te reinigen. Wel moet je opletten dat het seksspeeltje niet combineert met een glijmiddel op siliconenbasis. De Womanizer Classic en Womanizer Liberty zijn beide vervaardigd uit hard en glad plastic.

Intern of extern

Alle Womanizers hebben een siliconen mondje, bedoeld voor externe stimulatie van de clitoris. De Womanizer Duo combineert clitorale stimulatie met interne stimulatie. Het speeltje heeft een gedeelte dat bedoeld is om in te brengen en door middel van vibraties de G-spot stimuleert.

Welke Womanizer moet ik hebben?

TIP! In onderstaand schema wordt duidelijk voor welke doeleinden het speeltje gebruikt kan worden en over welke functionaliteiten het beschikt.

womanizer

Wat is jouw favoriete Womanizer? Deel het met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/womanizer/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven