VIDEO: BedBabbels #8: “IK MOET EVEN KLAARKOMEN, TOT OVER TWEE MINUTEN”

VIDEO: BedBabbels #8: “IK MOET EVEN KLAARKOMEN, TOT OVER TWEE MINUTEN”

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: BedBabbels #8: “IK MOET EVEN KLAARKOMEN, TOT OVER TWEE MINUTEN”

De laatste aflevering van eerste seizoen! Maar niet getreurd, volgende week kan je op vrijdag alweer het tweede seizoen van BedBabbels verwachten! In een iets andere samenstelling overigens, maar dat hoor je straks wel in de video 😉 De vrouwelijke collega’s van EasyToys vormen samen een groepje en ook de mannen zijn in deze aflevering bij elkaar gezet. Bekijk de laatste aflevering snel en ontdek hoe ver de meningen uiteenlopen!

[embedded content]

De stellingen van aflevering 8:

  • Een man hoort het voortouw te nemen in bed;
  • De beste samenstelling voor een trio is man-vrouw-vrouw.

Interesse in het seksspeeltje uit deze video?

De We-Vibe Melt Pleasure Air Vibrator is een luchtdruk vibrator die de clitoris stimuleert door middel van pulserende luchtdruk golven. Het speeltje komt niet direct in contact met de clitoris, waardoor overstimulatie van dit gevoelige plekje is uitgesloten. De We-Vibe Melt is daarnaast aan te sturen met behulp van de We-Connect app, waardoor je de Melt eenvoudig kunt besturen vanaf welke locatie dan ook. Hierdoor kan je partner ook met jou meespelen!

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds in groepjes van twee, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante gesprekken op! De samenstelling van de groepjes zal daarnaast per aflevering verschillen. Ook krijgen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje in de hand gedrukt, wat natuurlijk een hoop hilariteit teweeg brengt.

Wat vond jij van de laatste BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/video-bedbabbels-8/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven