Standje van de week: Leaning Cowgirl

Standje van de week: Leaning Cowgirl

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

8 december 2019 door ToyRoy   23

Blijf jij het ook zo leuk vinden om weer iets nieuws in de slaapkamer te proberen? Deze week introduceren wij de Leaning Cowgirl. Een standje wat lijkt op het originele cowgirl standje, maar net even anders is. Én zeker niet minder fijn!

Seksstandje: Leaning Cowgirl

Standje van de week: Leaning Cowgirl

  • Categorie: Face-to-face, Woman-on-top
  • Stimulatie: G-spot
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: Cowgirl

Hoe

Dit is een eenvoudige variatie op het cowgirl standje, maar verdient zeker een eigen vermelding. Je neemt dezelfde positie aan als het originele cowgirl standje, alleen plaats je nu je handen achter je lichaam als steunpunt. Dit verandert de hoek waarin de penetratie plaatsvindt en voor hem zal het uitzicht ook net even anders zijn. Deze positie geeft je partner een geweldig uitzicht. Jij voelt je super sexy omdat jij je zo blootgeeft maar toch in controle bent.

Sextoys combineren met de Leaning Cowgirl

Gebruik bij het Leaning Cowgirl standje bijvoorbeeld een cockring of een clitoris vibrator voor extra stimulatie en plezier! Daarnaast zou je er ook voor kunnen kiezen om een wand vibrator te gebruiken.

Ben jij fan van dit standje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-leaning-cowgirl/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven