De Womanizer vs de Satisfyer- Welke is het beste?

De Womanizer vs de Satisfyer- Welke is het beste?

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

De Womanizer, een wereldberoemde sextoy die menig vrouw al tot een heerlijk hoogtepunt heeft gebracht. Het is dan ook geen wonder dat andere merken de Womanizer proberen te kopiëren of hun eigen invulling willen geven door met een eigen ontwerp te komen. Het leek onmogelijk om met een soortgelijke stimulator te komen, maar de Satisfyer heeft ons (en onze portemonnee) hoop gegeven! Wij zetten voor jou de verschillen, de voordelen en de nadelen van beide sextoys op een rijtje.

Womanizer – het ontwerp

 • ligt goed in de hand
 • afgerond, luxe design
 • ook compacte versies voor mee op reis verkrijgbaar
 • verkrijgbaar in verschillende pastelkleuren

De speeltjes van Womanizer staan bekend om hun luxueuze uiterlijk en een mooi afgerond design. De speeltjes liggen altijd heerlijk in de hand en zijn vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren. Of je nu van een strak zwart design of mooie pastelkleur houdt, jouw perfecte kleur zit er ongetwijfeld tussen.

womanizer
De Womanizer Premium, Womanizer Liberty en Womanizer Duo

Omdat het merk de afgelopen jaren verschillende luchtdruk speeltjes heeft uitgebracht, lopen de designs inmiddels erg uiteen. Womanizer heeft bijvoorbeeld een aantal compacte luchtdruk speeltjes op de markt gebracht, gemaakt om makkelijk met je mee te nemen. De Womanizer Liberty heeft zelfs een magnetische afsluitdop, waarmee je het speeltje discreet met je mee kunt nemen. Daarnaast is er met de Womanizer Duo ook een speeltje verschenen die tegelijkertijd de G-spot en de clitoris kan stimuleren. Dit speeltje kan je herkennen aan de extensie voor G-spot stimulatie.

Satisfyer – het ontwerp

 • Stijlvol en strak desgin
 • Langwerpig handvat
 • Ook seksspeeltjes voor mannen
 • Meestal in één kleur verkrijgbaar

De speeltjes van Satisfyer hebben eveneens een stijlvol en strak voorkomen. Wel zijn seksspeeltjes van Satisfyer vaak slechts in één kleur verkrijgbaar. Deze stimulators van Satisfyer hebben vaak een iets rechter design waardoor het handvat langer en smaller is. Hierdoor is de Satisfyer makkelijker vast te houden dan zijn populaire tegenhanger wanneer je kleine handen hebt.

Daarnaast heeft Satisfyer ook een aantal seksspeeltjes voor mannen uitgebracht, zoals een vibrerende penisring en verschillende masturbators. Womanizer heeft op dit moment alleen seksspeeltjes voor vrouwen.

“Wel zijn seksspeeltjes van Satisfyer vaak slechts in één kleur verkrijgbaar.”

satisfyer
Satisfyer speeltjes

Het materiaal

 • Womanizers vaak voorzien van siliconen buitenlaag
 • Satisfyer speeltjes vaak gemaakt van hard en stevig plastic
 • Satisyfer Luxury lijn is afgewerkt met leer en metaal
 • De speeltjes van beide merken zijn 100% waterproof

Het materiaal waaruit de seksspeeltjes gemaakt zijn, verschilt per merk. Waar de stimulators van Womanizer zijn voorzien van een siliconen buitenlaag, zijn de meeste speeltjes van Satisfyer vaak gemaakt van hard, stevig plastic. Wel heeft Satisfyer, net als Womanizer overigens, siliconen kapjes die over de clitoris worden geplaatst. Hierdoor kun je de speeltjes eenvoudig en snel reinigen.

De speeltjes van Womanizer en Satisfyer zijn bovendien beide 100% waterproof, waardoor je ze veilig onder de douche of in bad kunt gebruiken. De vibrators uit de Satisfyer Vibes serie zijn overigens wel gemaakt van siliconen . De Satisyfer Luxury lijn is aan de buitenkant zelfs afgewerkt met leer en metaal.

“Waar de stimulators van Womanizer zijn voorzien van een siliconen buitenlaag, zijn de meeste speeltjes van Satisfyer vaak gemaakt van hard, stevig plastic.”

De techniek

 • Beide merken maken gebruik van luchtdruktechniek
 • Satisfyer heeft ook modellen die naast luchtdruk stimulatie, kunnen vibreren
 • Womanizer speeltjes hebben over het algemeen een kleiner mondje

Beide merken staan bekend om hun luchtdruktechniek. Deze luchtdruk vibrators stimuleren de clitoris door middel van pulserende luchtdruk golven. De technologie maakt het mogelijk om de clitoris zonder aanraking of vibraties te stimuleren. Satisfyer heeft een aantal modellen die naast luchtdruk stimulatie, ook kunnen vibreren.

“De Womanizer heeft een kleinere opening dan zijn goedkopere variant.”

Ook hebben beide toys een zacht siliconen mondje. De Womanizer heeft een kleinere opening dan zijn goedkopere variant. Maar dat hoeft geen probleem te zijn. Bij een Womanizer ontvang je namelijk vaak een extra siliconen mondje dat iets groter is. De mondjes zijn tevens los verkrijgbaar. Daarnaast geeft de Womanizer een meer pulserende sensatie terwijl de Satisfyer meer een zuigende stimulatie geeft. Ook is de Womanizer stiller dan zijn concurrent.

Batterijduur

 • De speeltjes van beide merken zijn USB-oplaadbaar

En batterijen? Die heb je niet meer nodig. Beide toys zijn USB-oplaadbaar. Hierin blinkt de Womanizer uit. Deze is namelijk na 2 uur opladen goed voor maar liefst 4 uur lang speelplezier tussen de lakens! Voor het andere model geldt: deze moet 4 uur aan de lader voor 2 uur genieten. Maar laten we eerlijk zijn, veel meer dan 2 minuten heb je niet nodig met beide toys 😉

womanizer satisfyer
Womanizers & Satisfyers

Belangrijkste verschil: De prijs

En uiteraard een erg belangrijk puntje, de prijs. Over het algemeen zijn de speeltjes van Womanizer een stuk duurder dan die van Satisfyer. En dat prijsverschil zit ‘m in onder andere de batterij, de afwerking, de bouwkwaliteit en het design. De vraag die je jezelf dus eigenlijk moet stellen als je een keuze wilt maken: hoeveel waarde hecht ik aan design en materiaal tussen de lakens?

Womanizer vs Satisfyler – resultaten van het testpanel

We hebben de Womanizer en Satisfyer allebei uitgebreid laten testen door verschillende vrouwen. Wil je weten of de Womanizer zijn hoge prijskaartje waard is en of de Satisfyer echt een garantie is op een orgasme? Lees de mening van ons testpanel terug in de volgende blogs:

Gerelateerd: Womanizer Pro – review door 13 vrouwen
Gerelateerd: Satisfyer Pro – 10 eerlijke meningen over de Satisfyer

Heb jij een Womanizer of een Satisfyer in jouw nachtkastje liggen? Deel het met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/de-womanizer-de-beste-clitoris-vibrator/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven