VIDEO: BedBabbels – KERST SPECIAL! 1/2

VIDEO: BedBabbels – KERST SPECIAL! 1/2

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: BedBabbels – KERST SPECIAL! 1/2

BedBabbels is terug met een tweede seizoen! Omdat we inmiddels in december beland zijn, gaan we van start met maar liefst twee kerstspecials. Marith Iedema en Linda de Munck, twee bekende gezichten van EasyToys TV, zijn in het tweede seizoen daarnaast ook van de partij. Bekijk snel de nieuwe aflevering en ontdek welke dilemma’s de groepjes deze keer in hun schoot geworpen krijgen!

[embedded content]

Wat komt er in de eerste aflevering aan bod?

  • Stiekem sextoys gebruiken tijdens het familiediner?;
  • Hoe stout ben jij geweest het afgelopen jaar?

Interesse in het seksspeeltje uit deze video?

Deze stijlvolle tarzan vibrator ligt perfect in de hand en laat zich besturen als een joystick! De bediening zit namelijk bovenop het handvat, waardoor je eenvoudig  tussen de verschillende standen schakelt. De vibrator bestaat uit een interne stimulator en een gedeelte wat op de clitoris komt te rusten. Dit maakt het mogelijk om beide hotspots tegelijk te verwennen!

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds weer in een andere samenstelling, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en persoonlijke verhalen op! In het tweede seizoen maken Marith Iedema (seksjournalist) en Linda de Munck (seksvlogger) ook deel uit van de cast! Daarnaast proberen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje te ontcijferen, wat doorgaans de nodige hilariteit oplevert.

Wat vond jij van de eerste aflevering van het tweede seizoen BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/video-bedbabbels-kerst-special-1-2/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven