VIDEO: Seksclub Ondersteboven #10: “Ik hoef geen trio”

VIDEO: Seksclub Ondersteboven #10: “Ik hoef geen trio”

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: Seksclub Ondersteboven #10: “Ik hoef geen trio”
13 december 2019 door ToyRoy   11

Elke woensdagavond (19:00 – 22:00) veranderd Club Ondersteboven in Seksclub Ondersteboven. In deze aflevering is Marith Iedema weer te gast en zij vaagt Bram het hemd van het lijf over het hebben van een trio. Tom van der Weerd en Bram Krikke praten de het allemaal aan elkaar en dit zorgt voor hilarische radio.

[embedded content]

Over Seksclub Ondersteboven

Club Ondersteboven is dé afterparty van je dag die je avond op z’n kop zet! Tom van der Weerd en Bram Krikke praten jouw clubavond aan elkaar, met dagelijks alleen maar toffe gasten. Er komen artiesten uit de hiphop-, dancewereld langs, ze nodigen online helden uit, geven nieuw talent een podium en houden je op de hoogte van het laatste nieuws.

Luister jij ook elke woensdagavond naar Seksclub Ondersteboven?

https://blog.easytoys.nl/seksclub-ondersteboven-10/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven