Standje van de week: Reverse Missionary

Standje van de week: Reverse Missionary

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Kan jij wel een beetje inspiratie voor in de slaapkamer gebruiken? Elke zondag behandelen we in deze rubriek weer een nieuw seksstandje waarmee jij en je partner aan de slag kunnen! Deze week staat het seksstandje Reverse Missionary in de spotlight. 

Seksstandje: Reverse Missionary

reverse missionary

  • Categorie: Face-to-face, woman on top
  • Stimulatie: Vaginaal, g-spot, penis
  • Penetratie: Diep
  • Niveau: Makkelijk

Hoe

We draaien de rollen een keer om! Bij deze variant op het missionaris standje neemt de vrouw de plek van de man in. De man ligt bij de reverse missionaris dus op zijn rug en zijn partner neemt dit keer bovenop plaats. Het standje is door het oogcontact net zo intiem als het gewone missionaris standje. Daarnaast kan de vrouw nu het tempo en de diepte van penetratie bepalen.

Sextoys combineren met standje Reverse Missionaris

Wil je hem als vrouw echt domineren tijdens dit standje? Met een setje bedboeien neem jij helemaal de leiding en is hij overgeleverd aan jouw stoute plannetjes! Wanneer je hier geen gebruik van maakt, is een vinger vibrator ook een leuke toevoeging. Met zijn vinger kan hij tijdens dit standje haar anus stimuleren. Een vibrerende cockring kan jullie beide van extra stimulatie voorzien.

Wat is jouw ervaring met dit seksstandje? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-reverse-missionary/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven