VIDEO: BedBabbels – KERST SPECIAL! 2/2

VIDEO: BedBabbels – KERST SPECIAL! 2/2

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

VIDEO: BedBabbels – KERST SPECIAL! 2/2

Kerst staat om de hoek, tijd voor cadeaus en presentjes. De BedBabbelaars krijgen deze week daarom drie toys in handen en bespreken alle ins en outs. Ook Marith Iedema en Linda de Munck, twee bekende gezichten van EasyToys TV, zijn in het tweede seizoen naast de bekende EasyToys collega’s van de partij. Bekijk snel deze tweede kerstspecial van Bedbabbels, deze keer helemaal gericht op de toytalk!

[embedded content]

Interesse in het seksspeeltje uit deze video?

Over de serie ‘Bedbabbels’

In BedBabbels worden een aantal EasyToys collega’s, steeds weer in een andere samenstelling, onderworpen aan twee seks-gerelateerde stellingen. De stellingen leveren de meest interessante en persoonlijke verhalen op! In het tweede seizoen maken Marith Iedema (seksjournalist) en Linda de Munck (seksvlogger) ook deel uit van de cast! Daarnaast proberen de deelnemers elke aflevering een seksspeeltje te ontcijferen, wat doorgaans de nodige hilariteit oplevert.

Wat vond jij van deze BedBabbels? Deel je mening met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/video-bedbabbels-kerst-special-2-2/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven