Standje van de week: Sideway Saddle

Standje van de week: Sideway Saddle

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Deze week is het standje van de week de Sideway Saddle. Een standje dat garant staat voor heerlijke stimulatie van de clitoris. Het standje mag er misschien niet zo uitzien, maar dit kan zo maar een nieuwe favoriet worden bij menig stelletje! Volgende week zijn wij bij je terug met een nieuw standje. 

Seksstandje: Sideway Saddle

sideway saddle

Hoe

De man gaat op de grond liggen met een gebogen knie en het andere been plat op het bed. De vrouw laat zich op zijn bovenbeen zakken om deze vervolgens te berijden. Wat het standje zo fantastisch maakt, is dat het geweldig is voor stimulatie van de clitoris. De billenmannen zullen ook in hun nopjes zijn met het geweldige uitzicht! 😉

“De vrouw laat zich op zijn bovenbeen zakken om deze vervolgens te berijden. Wat het standje zo fantastisch maakt, is dat het geweldig is voor stimulatie van de clitoris.”

Sextoys combineren met het standje Sideway Saddle

Probeer bij de Sideway Saddle eens een vinger vibrator uit om haar tijdens dit standje ook anaal te stimuleren. Zij kan dit speeltje overigens ook zelf gebruiken om haar tepels te prikkelen. Een mini vibrator kan dat klusje overigens ook klaren!

Heb jij dit standje geprobeerd? Deel je ervaring met ons in een reactie!

https://blog.easytoys.nl/standje-van-de-week-sideway-saddle/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven