Toy Tuesday: DIGIT Vinger Vibrator

Toy Tuesday: DIGIT Vinger Vibrator

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Toy Tuesday: DIGIT Vinger Vibrator

Elke dinsdag lichten wij één van onze favoriete sextoys toe. Deze dinsdag willen we jullie graag kennis laten maken met de DIGIT Vinger Vibrator van Hot Octopuss. Deze clitoris stimulator lijkt niet heel speciaal, maar dat is hij zeker wel!

  • Vinger vibrator
  • Gerichte stimulatie
  • 10 vibratiestanden
  • Oplaadbaar
  • Waterproof

Een vinger vibrator zoals deze zie je niet snel, want het heeft een aanhangsel waar je je vingers doorheen kunt halen. Op deze manier kun jij jouw masturbatie-game met gemak naar een hoger niveau tillen! Je houdt de DIGIT Vinger Vibrator vast en met je andere hand verzet je de standen.

De clitoris vibrator van Hot Octopuss blijft goed zitten en je beweegt hem gemakkelijk over je lichaam. In totaal heeft de DIGIT vibrator 5 vibratiestanden én 5 verschillende snelheden. Ook is de vibrator waterproof en op te laden met een USB-kabel.

Nymph Stimulor review van de experts

Sexmachinereviews.co.uk: “Ik hou echt van de DiGiT, de kleine vorm en unieke manier van gebruik maken het een zeer flexibel seksspeeltje. Door het compacte formaat is het een ideaal speeltje om mee op reis te nemen.”

Vind jij het fijn dat je een vinger vibrator op deze manier kunt vasthouden?

https://blog.easytoys.nl/toy-digit-vinger-vibrator/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven