Een koffiepauze of masturbatietijd op het werk? SDC.com

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Een koffiepauze of masturbatietijd op het werk? SDC.com

Dr. Cliff Arnall, Psycholoog en Life Coach is het eens met die uitspraak: “Ik zou verwachten dat een masturbatiebeleid resulteert in meer focus, minder agressie, hogere productiviteit en meer glimlachen,” vertelde hij aan Metro . “Zeker het nemen van een pauze om te masturberen om verveling of gewoon als onderbreking van de werktijd, kan de werkfocus verhogen.”

 

Dus, wie doet het echt op het werk?

Hun conclusies dat een masturbatiepauze op het werk een goed idee zou kunnen zijn, kwamen na een recent onderzoek van Time Out New York . Ze ontdekten dat 39% van de mannelijke lezers gemeld dat ze op kantoor masturberen . Voor vrouwen is dat percentage 31%. Een eerdere peiling door Glamour in 2012 kwam met 31% mannelijke ‘zelfminnaars’.

 

Een waarschuwing echter …

Arnall verklaarde in The Metro UK: “Masturbatiepauzes mogen niet worden aangedreven door lust of fantasieën over een collega, omdat dit waarschijnlijk zou leiden tot verstoring van de werkrelatie. Zulke pauzes moeten alleen worden genomen als een oprechte behoefte aan stressverlichting. ”

Dr. Sergeant waarschuwde in The Metro UK:” Het introduceren van elke vorm van seksueel gedrag op een werkplek kan worden gezien als een gladde helling waardoor mensen denken dat andere vormen van seksueel gedrag, zoals seksuele intimidatie of ongewenste intimiteiten, dan ook acceptabeler zijn. ”

Meer artikelen en nieuwe vrienden bij SDC

Lees meer over masturbatie

 


Naar verwachting resulteert een masturbatiebeleid op werk in meer focus, minder agressie, hogere productiviteit en meer glimlachen.https://www.sdc.com/nl/groep/exhibitionisme-voyeurisme/een-koffiepauze-of-masturbatietijd-op-het-werk/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven