Workshop -Ontdek de Tantrische liefde- Zondag 5 April-Apr 05, 2020 SDC.com

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

Workshop -Ontdek de Tantrische liefde- Zondag 5 April

General Party

Date: Apr 05, 2020

Time: 10:30

Tantrischverwennen

Location:

Category

Workshop -Ontdek de Tantrische liefde- Zondag 5 April-Apr 05, 2020 SDC.com

DETAILS

Hoe zou jullie het vinden om samen te leren te ontspannen, te onthaasten en je te laten verwennen door liefdevolle sensuele aanraking? Daar gaat het om bij de Tantrische liefde en deze workshop. In een veilige, ontspannen en intieme sfeer maken jullie samen kennis met de Tantrische liefde en massage. We hebben onze eigen ruimte met sfeervolle verlichting en rustige muziek. Een liefdevolle omgeving om samen met je partner te genieten van als wat Tantraliefde kan geven. Jullie maken kennis met elkaar d.m.v. mooie tantrische oefeningen. Jullie krijgen uitleg over wat nu Tantra en Tantrische liefde is, en waarin het verschilt met seks. Een belangrijk onderdeel van de workshop is het aanleren van Tantrische massage technieken. Tijdens deze sessie leren jullie de basis van de Tantrische Kashmir massage. Deze populaire workshop is ideaal om kennis te maken met de Tantrische liefde, enige ervaring is niet noodzakelijk. De workshop kent een ochtend- en een middag sessie van 10.30 uur tot 17.00 uur. Prijzen en programma : Ochtend en middag sessie ( 2 x 3 uur) Water, thee en koffie tijdens de workshops. Lunch Sfeervolle ruimte met matrassen en massage olie. Prijs voor workshop is € 95,00 euro per persoon. Je kunt je alleen als (gelegenheid) stel opgeven ( max. 5 stellen per workshop) Deze workshop wordt gegeven in Rotterdam Geef je snel op via de contactpagina van www.tantrischverwennen.nl Mocht je deze dag niet kunnen, kijk dan naar een alternatieve datum op onze website Wij hopen jullie snel te mogen ontmoeten. Belinda Christiaans www.tantrischverwennen.nl

© Copyright 2020 SDC www.sdc.com. All rights reserved

© Copyright 2020 SDC www.sdc.com. All rights reserved

https://www.sdc.com/party/nld/workshop-ontdekdetantrischeliefde-zondag5april-121299/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven