Alles wat je moet weten over de nieuwe BlowMi Masturbator

Alles wat je moet weten over de nieuwe BlowMi Masturbator

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

De ontwikkelingen bij het merk STROKR staan nooit stil. Er wordt constant gekeken naar manieren om de sextoys en dan voornamelijk masturbators te verbeteren. Met de BlowMi masturbator is deze ontwikkel helemaal gelukt. De BlowMi masturbator heeft namelijk drie verschillende functies, waaronder zuigkracht. Dit kenmerk is uniek bij een masturbator en de BlowMi is, wat ons betreft, dan ook een echte musthave.

De Eerste Zuigende Masturbator

Alles wat je moet weten over de nieuwe BlowMi Masturbator Zoals eerder gezegd, is de BlowMi de eerste zuigende masturbator in het sextoy landschap. De zuigende kracht wordt gecombineerd met vibraties en een verwarmende effect. Door middel van deze drie kenmerken, zal de BlowMi een hele nieuwe masturbatie ervaring brengen. Voor ieder stimulatie kenmerk is een aparte knop op de masturbator te vinden. Zo kan je zelf bepalen of je alle drie de kenmerken wilt gebruiken of slechts een of twee. Ook is het met de aparte knoppen eenvoudig om de stimulatiemanieren af te wisselen. De BlowMi heeft bovendien een handzaam formaat, waardoor de masturbator lekker in de hand ligt. Ook kun je de diameter van de BlowMi aanpassen door er in te knijpen. Al deze kenmerken zullen ervoor zorgen dat de BlowMi je zeker niet teleur zal stellen.

BlowMi Video

Om de BlowMi optimaal te kunnen gebruiken, is het natuurlijk handig om te weten hoe dit moet. Daarom hebben we naast bovenstaande omschrijving ook een instructie video voor jullie gemaakt. Lekker makkelijk toch?

The post Alles wat je moet weten over de nieuwe BlowMi Masturbator appeared first on iLOV Magazine.

https://www.ilovmagazine.nl/alles-moet-weten-nieuwe-blowmi-masturbator/

Een reactie op Alles wat je moet weten over de nieuwe BlowMi Masturbator

  • Van Meerbeeck Wilfried

    Ik dacht dat je deze BlowMi,niet met de hand moest bewegen,maar zodra je het over je penis zet en 1 van de knoppen indrukt,het zelf op en neer zou gaan.Hoe werkt he eigenlijk dan

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven