The Bash 3 – VERZET NAAR ZA 27 JUNI-Mar 21, 2020 SDC.com

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

The Bash 3 – VERZET NAAR ZA 27 JUNI

General Party

Date: Mar 21, 2020

Time: 21:00

TheBash

Location:

Category

The Bash 3 - VERZET NAAR ZA 27 JUNI-Mar 21, 2020 SDC.com | The Bash 3 - VERZET NAAR ZA 27 JUNI-Mar 21, 2020 SDC.com

DETAILS

Helaas.. in verband met het coronavirus moeten we The Bash 3 helaas afgelasten… -( Alle stellen die naar The Bash 3 zouden komen, appen we asap meer informatie. Sorry jongens!!! We verzetten The Bash 3 naar zaterdag 27 juni 2020! Zin in om lekker te dansen en te sjansen? Schitter dan op deze heerlijke avond bij The Bash…. Wij, Jolin1970, organiseren voor de derde x een stout feestje waarbij je nieuwe mensen kunt ontmoeten, lekken kunt dansen en sjansen…. en wie weet wat nog meer… Wanneer? Zaterdag 21 maart 2020 Waar? Club Organza in Breukelen Van? 21.00 tot 04.00 uur Voor wie? The Bash is voor stellen Wat kost t? We hanteren een all inclusive prijs van € 35,00 pp inclusief hapjes, ijsjes, fruit, welkomstdrankje en onbeperkt fris, bier en wijn/rose. Geen restitutie. Alleen toegang via entreebewijs (verstuurd via app). We zijn bijna UITVERKOCHT!!! We hebben nog ruimte voor 5 stellen. Daarna houden we een reservelijst bij, voor eventuele afzeggingen. Dresscode: Sexy (denk aan partykleding/clubwear, sexy lingerie, fetish… geen spijkerbroek of t shirts) Thema: Time to sparkle… schitter op deze heerlijke avond… (ga helemaal los met zilver, goud, metallic, pailletten, glitters etc… echt geen inspiratie? Een potje glitter bodygel zorgt ook voor `sparkle` -). Wat voor feest is het? We gaan lekker dansen beneden is een grote dansvloer, bar en rookruimte. Wil je t iets spannender? Dan ga je naar boven. Maar… niets moet, alles mag. Welke DJ`s draaien er? De mooiste line up: Erik van Kleef, DJ Iwan, Timeless (sdc: duracelletjes) en M-tech (sdc: Michelarielle). Interesse? Wacht dan niet te lang. Er is ruimte voor 140 stellen, maar bij de vorige editie waren we ruim van te voren uitverkocht. Stuur een appje naar 06-19 76 84 54 en zorg dat je erbij bent. Benieuwd wie wij zijn? Kijk bij Jolin1970… Kijk voor meer info op ons account The Bash. Love to see you….

© Copyright 2020 SDC www.sdc.com. All rights reserved

© Copyright //*year*// SDC www.sdc.com. All rights reserved

https://www.sdc.com/party/nld/thebash3-verzetnaarza27juni-115288/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven