SDC on Tour – Silhouette R-dam – Vr 15 mei – GECANCELLED-May 15, 2020 SDC.com

This post is also available in: Nederlands English (Engels)

SDC on Tour - Silhouette R-dam - Vr 15 mei - GECANCELLED-May 15, 2020 SDC.com

SDC on Tour – Silhouette R-dam – Vr 15 mei – GECANCELLED

General Party, Meet & Greet

Date: May 15, 2020

Time: 19:00

Silhouette

Location: Karel Doormanstraat 467, Rotterdam

Category

DETAILS

Op vrijdag 15 mei is SDC on Tour te gast bij Silhouette! Dé winkel in Rotterdam met de meeste hoge hakken per m2. Van 19u-22u zijn jullie van harte welkom! Proost, ontmoet en shop! Alle schoenen, pumps, laarzen en muiltjes die op de website worden getoond zijn in de winkel in Rotterdam te vinden. Daarnaast vind je er ook nog de leukste aanbiedingen! Silhouette heeft een speciale collectie damesschoenen in kleine maten én heel veel modellen in grote maten. Zo kun je bij Silhouette jouw hakken vinden van maat 30 tot en met maat 46/47. Naast shoppen is het natuurlijk de ideale gelegenheid om in contact te komen met andere openminded stellen en singles. Speciaal voor SDC leden kun je vanavond met korting shoppen, maar neem ook gerust je niet-SDC vrienden mee! Tot vrijdag 15 mei in Rotterdam! Silhouette Karel Doormanstraat 467, Rotterdam Parkeergarage tegenover de winkel en op loopafstand van het Centraal Station (15 min)

© Copyright 2020 SDC www.sdc.com. All rights reserved

© Copyright 2020 SDC www.sdc.com. All rights reserved

https://www.sdc.com/party/nld/sdcontour-silhouetter-dam-vr15mei-gecancelled-120952/

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven